Nieuwe gezichten op alle Broeinest locaties

Inmiddels zijn op alle locaties de stagiaires weer uitgevlogen en hebben we wat kersverse nieuwe krachten om ons een handje te helpen. We zullen ze komende tijd klaarstomen en zorgen voor een grote hoeveelheid aan info over materialen, inspirerende events, toffe workshops om onze bezoekers van het juiste advies te voorzien. Daarom stellen we graag aan jullie voor…

BROEINEST EHV | Emilie Peters

Als derdejaars studente International Lifestyle Studies kijk ik naar de onderliggende waarden achter producten, ideeën en diensten. Wat speelt er in de huidige maatschappij en wat heeft dat te maken met de toekomst?

Inzicht krijgen in wat mensen beweegt is hét uitgangspunt om zinvolle concepten te creëren die de kwaliteit van leven verbeteren.

Voordat ik aan dit avontuur begon, ben ik afgestudeerd als ruimtelijk vormgever aan Sintlucas te Boxtel. Daar heb ik mijn passie voor interieur, architectuur, materiaal, kleur en identiteit ontdekt. Dit zijn onderwerpen waar ik mij nog verder in wil verdiepen, vandaar de keuze om International Lifestyle Studies te gaan studeren.

Ik ben nog heel erg zoekende in wat ik kan bijdragen aan de maatschappij in de toekomst, door de veelzijdigheid van Broeinest is een stage hier de uitgelezen kans om dit te ontdekken.

Ik ben benieuwd hoe ik mijn skills kan toepassen en verbeteren in de praktijk. Zelf hoop ik mijn eigen draai te kunnen vinden en geven als het gaat om geven van advies met een blik op de toekomst.

BROEINEST RDAM | Verona Oudijk 

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt! Mijn naam is Verona Oudijk en ik ben de nieuwe stagiaire bij Broeinest RDAM. Ik ben 22 jaar jong en bevind mij op dit moment in het derde jaar van de studie Trend Research & Concept Creation aan Fontys Hogescholen in Tilburg.  

De kennis die ik tot nu heb opgedaan, komt goed van pas tijdens mijn stageperiode bij Broeinest! Tijdens mijn studie houd ik me bezig met het analyseren van opkomende en langdurige trends en bedenk ik door middel van creatieve denktechnieken nieuwe of versterkende concepten. Bij het ontwerpproces van deze concepten staat het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen centraal.  

In mijn vrije tijd ligt mijn interesse bij grafisch ontwerp en illustratie. Dit uit zich in het illustreren van beelden die te maken hebben met de thema’s transparantie en zelfontplooiing. Naast mijn passie voor illustratie ligt mijn interesse ook bij schrijven en fotografie.  

Doordat Broeinest een materialenbibliotheek is die bezoekers adviseert over het gebruik van verschillende materialen en tegelijkertijd inspiratie biedt door de nieuwe trends op gebied van design over te brengen, is dit een perfecte match voor mij en mijn opleiding!  

 Ik heb nu al gemerkt dat geen dag hetzelfde is! Dit zal ervoor zorgen dat ik veel ga leren over design, interieur en architectuur. Terwijl ik tegelijkertijd mijn communicatie en adviseur skills verbeter.  

Voor mij zal Broeinest het aankomende half jaar dé plek zijn waar ik mijn creatieve geest kan ontplooien en tegelijkertijd veel kan leren over de functie en het gebruik van verschillende materialen.   

 

BROEINEST ADAM | Floor Dirx

Hallo, mijn naam is Floor Dirkx en ik ben een 22-jarige student bij Fontys Hogescholen te Tilburg. Hier studeer ik Trend Research en Concept Development in Lifestyle, een super toffe opleiding! 

In augustus 2020 ben ik begonnen met mijn full-time stage bij Broeinest in Amsterdam. Hier heb ik enorm naar uitgekeken! Ik denk dat ik hier goed mijn creativiteit in kwijt kan en tevens iets kan bijdragen op het gebied van trendonderzoek en conceptontwikkeling in het bedrijf. Verder ben ik nieuwsgierig aangelegd en wil ik graag veel leren over zowel de materialen als de mensen die over de vloer komen, waar Broeinest natuurlijk de ideale locatie voor is. 

Mijn voorgaande project voor school heeft zich gefocust op de invloed van kleuren en materialen op de gemoedstoestand. Dit was een hele interessante opdracht waar ik veel van heb mogen leren! Bij Broeinest hoop ik deze kennis te verbreden en verder aan te scherpen, om uiteindelijk mijn eigen draai in het bedrijfsleven te kunnen vinden in de sectoren appearance en living.

Benieuwd naar de meiden? Bezoek dan een van onze Broeinest locaties, ze maken graag persoonlijk met je kennis!