MEET THE INTERNS

Inmiddels zijn in ADAM, RDAM en EHV de stagiaires weer uitgevlogen en hebben we wat kersverse nieuwe krachten om ons een handje te helpen. We zullen ze komende tijd klaarstomen en zorgen voor een grote hoeveelheid aan info over materialen, inspirerende events, toffe workshops om onze bezoekers van het juiste advies te voorzien. Daarom stellen we graag aan jullie voor…

BROEINEST RDAM | Sofie Anna Dunnewind

Aangenaam ik ben Sofie, ik ben 18 jaar en zit in mijn 3e jaar van de opleiding mediavormgever, met de specialisatie ruimtelijk vormgever, op het Grafische Lyceum Rotterdam. Bij deze opleiding heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van visualisering, vormgeving en Adobe programma’s.  

Daarnaast heb ik een blog onder de naam Studio Sofie Anna waar ik schrijf over hoe ik de wereld om mij heen zie.

Voordat ik startte bij Broeinest RDAM werkte ik in de horeca, als bediende en barvrouw. Dit werk heeft mij heel veel geleerd waaronder gastvrijheid. Dit kan ik nu goed gebruiken bij het te woord staan van Partners en bezoekers. Ook ben ik altijd druk in mijn vrije tijd. In de sportschool met mijn broertje, ballet met mijn vriendinnen, een drankje doen met vrienden of wakeboarden met mijn familie.  

Broeinest is een perfecte stage voor mij, want hier sta ik nooit stil. Van het advies geven aan bezoekers tot het lezen over alle 45 Partners en mijn materiaalkennis verbreden. Ik hoop de komende tijd meer kennis op te doen en mijn netwerk te verbreden. 

Kom jij langs Broeinest RDAM? Ik zal er zijn! 

BROEINEST RDAM | Norah Reibestein

Mijn naam is Norah Reibestein, 18 jaar oud en ik volg de opleiding interieur adviseur op het HMC in Rotterdam. Op dit moment zit ik in mijn examenjaar. Dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd zijn; klassiek balletles volgen, muziek maken én ook veel luisteren en een tegen een gezellig drankje doen met vriendinnen zeg ik zeker geen nee.  

Als klein kind was ik al bezig om mijn eigen kamer te veranderen. Ik verzon elke keer wel weer een andere indeling. Met dat in mijn achterhoofd vond ik de perfecte opleiding. De opleiding is echt nog leuker dan ik had verwacht en ik heb er enorm veel geleerd. 

Maar waarom loop ik stage bij Broeinest? Nou heel simpel, het is een interieurbibliotheek met heel veel verschillende materialen en als er iets belangrijk is om te weten als interieur adviseur is het de kennis op het gebied van materialen.  

 Ik hoop tijdens mijn stage veel materialenkennis op te doen, wat ik zelf weer kan gebruiken in projecten en ik hoop meer contacten te leggen met Partners of andere ontwerpers / architecten.  

Kom je gezellig langs bij Broeinest RDAM? Tot snel dan!  

BROEINEST EHV | Inge Dankers

Ik zal mezelf even voorstellen; mijn naam is Inge Dankers (24) en ik zit nu in het 3e jaar van de opleiding Trend Research & Concept Creation in Lifestyle te Fontys in Tilburg.

Binnen deze opleiding leer ik op basis van trends lifestyle concepten te ontwerpen die innoverend zijn en de kwaliteit van leven verbeteren. Afgelopen half jaar heb ik mijn minor 360 Design succesvol afgerond. Daardoor ga ik vol goede moed en met veel nieuwe inzichten op design vlak starten aan de stageperiode bij Broeinest EHV.

De affiniteit die ik altijd al heb gehad met interieur is mijn motivatie geweest om hier stage te komen lopen. Ik hoop bij Broeinest veel te leren over de interieurwereld en over de verschillende materialen en producten. Alle kennis die ik tot nu toe heb opgebouwd tijdens mijn opleiding kan ik nu eindelijk toe gaan passen in de praktijk.

Ik kijk er naar uit om Broeinest te leren kennen en veel kennis op te doen.

Hopelijk zie ik jullie snel op locatie Broeinest EHV!

BROEINEST EHV | Nikita van Jole

Mijn naam is Nikita van Jole, ik ben een 21 jarige studente aan de opleiding Trend research & concept creation in lifestyle.  Ik kom uit Zeeuws-Vlaanderen maar woon nu sinds 3 jaar in Tilburg. De komende maanden ga ik stage lopen bij Broeinest EHV.    

Tijdens mijn studie ben ik vooral bezig met het ontwikkelen van concepten aan de hand van de laatste trends. Hierbij staat het verbeteren van de kwaliteit van leven van mijn doelgroep centraal. Ik ben veel bezig met het spotten van ontwikkelingen en veranderingen die invloed hebben op de toekomst.  

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. In mijn vrije tijd maak ik video’s over wat ik in het dagelijkse leven allemaal doe, deze post ik op mijn Youtube kanaal. In deze video’s kan ik mijn creativiteit goed uiten.  

Ik heb ervoor gekozen om bij Broeinest stage te lopen omdat ik erg geïnteresseerd ben in interieur. Tijdens mijn stage wil ik graag meer te weten komen over de verschillende materialen zodat ik de bezoekers van Broeinest op een goede manier kan adviseren.  

Ik kijk ernaar uit om jullie op locatie EHV te mogen ontvangen! 

BROEINEST ADAM | Nikki Sprengers

Mijn naam is Nikki Sprengers, ik ben 18 jaar oud en volg de opleiding Interieuradviseur op het Nova College in Haarlem. Tijdens deze opleiding leer je veel over materialen en het bedenken van concepten die perfect passen bij elke klant. Het is een super vrije opleiding waardoor je altijd jezelf kunt zijn.  

Zelf ben ik altijd al creatief geweest. Het leek mij daarom perfect om hier mee door te gaan en een creatieve opleiding te kiezen. Binnen deze opleiding vind ik nieuwe concepten bedenken en materialen uitkiezen voor alle projecten erg leuk om te doen omdat je dan lekker creatief bezig bent.  

 In de korte tijd dat ik nu Bij Broeinest ADAM stage loop heb ik al veel geleerd. Het helpen adviseren in materialen is super leerzaam. Verder leek Broeinest mij een goeie stageplek omdat hier je productkennis heel erg groeit. Dit is natuurlijk superfijn voor nieuwe interieurprojecten in de toekomst. 

Hopelijk tot snel! 

BROEINEST ADAM | Esmee Kansen

Ik ben Esmee, 19 jaar oud en ik ben de nieuwe stagiaire bij Broeinest ADAM. Ik studeer Interieuradviseur op het Hout en Meubileringscollege en zit nu in mijn 4e jaar. Op deze opleiding leer je over materialen en hoe je concepten, adviezen en projecten maakt.  

Vanaf jongs af aan ben ik al creatief bezig. Ik teken graag en moodboards maken vind ik ook altijd erg leuk om te doen. Trends volgen doe ik ook graag en vind het dus ook interessant hoe alles met de tijd veranderd.  

Bij Broeinest zie ik veel kansen om nieuwe dingen te leren. Ik denk ook dat dit een enorme boost gaat zijn voor mijn materiaal- en productkennis. Dat ik hier mijn creativiteit kwijt kan interesseert mij ook heel erg.  

Ik hoop de komende tijd veel te leren en dat ik een hoop mensen mag adviseren over hun plannen.  

Hopelijk tot snel! 

Benieuwd naar de meiden? Bezoek dan een van onze Broeinest locaties, ze maken graag persoonlijk met je kennis!