Nieuwe gezichten bij Broeinest

Inmiddels zijn in ADAM, RDAM en EHV de stagiaires weer uitgevlogen en hebben we wat kersverse nieuwe krachten om ons een handje te helpen. We zullen ze komende tijd klaarstomen en zorgen voor een grote hoeveelheid aan info over materialen, inspirerende events, toffe workshops om onze bezoekers van het juiste advies te voorzien. Daarom stellen we graag aan jullie voor…

BROEINEST EHV | Hazal Arisoy

Hi!

Ik ben Hazal, 21 jaar oud en ik zit in mijn 3e jaar van de opleiding Trend Research & Concept Creation. Met deze opleiding leer ik op basis van trends lifestyle concepten te ontwerpen die innoverend zijn en de kwaliteit van leven verbeteren.

Naast mijn opleiding ben ik in mijn vrije tijd vaak creatief bezig. Ik teken graag, schilder en heb daarnaast sinds kort een eigen creatieve studio opgezet. Via Instagram @hacreativestudio zet ik mijn expertise in op het gebied van grafische vormgeving. Ik geef de visuele identiteit van bedrijven vorm door mijn originele en creatieve ontwerpen. Denk aan een all-round huisstijl; van logo’s en visitekaartjes tot illustraties en nog veel meer.

Naast de opleiding blijf ik mijn visie verbreden op professioneel en persoonlijk vlak. Ik ben een nieuwsgierig persoon en weet hoe ik dat als professional positief kan inzetten. Ik bied klanten een luisterend oor en onverdeelde aandacht. Door de juiste vragen te stellen probeer ik oplossingsgericht te werken. Ik houd van resultaat waardoor ik doelgericht werk en niet zomaar afhaak!

Broeinest is voor mij dé perfecte plek voor nieuwe uitdagingen. Ik kan mijn creativiteit uiten, met gelijkstemmende in gesprek gaan, mijn materiaalkennis verbreden en natuurlijk ook veel kennis opdoen op het gebied van interieur & architectuur. Ik hoop de komende tijd veel te leren en met professionals te sparren.

Let’s meet in Broeinest Eindhoven!

BROEINEST RDAM | Julia Raaijmakers

Hi!

Laat ik mijzelf even voorstellen; mijn naam is Julia Raaijmakers, ik ben 20 jaar oud en ik ben de nieuwe stagiaire bij Broeinest RDAM. Ik studeer Trend Research and Concept Creation in Lifestyle te Tilburg en zit momenteel in mijn derde studiejaar. Ik ben altijd bezig met het spotten van veranderingen en ik kijk met een vernieuwende/open blik naar de wereld. Zo kan ik de toekomst vormgeven. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar manieren waarop ik de kwaliteit van het leven kan verbeteren. Dit doe ik door concepten te ontwerpen met behulp van mijn creativiteit.

Ik heb altijd al een ontzettend grote passie gehad voor interieur en architectuur. Ik vind het hierbij ontzettend mooi wat voor invloed een ruimte op iemand kan hebben en hoe een interieur vaak een weerspiegeling is van een persoon. Daarnaast vind ik het leuk om buiten mijn studie creatief bezig te zijn, denk hierbij aan schilderen of iets leuks maken. Ook ben ik in mijn vrije tijd altijd wel te vinden in een woonwinkel of ben ik een manier aan het zoeken hoe ik mijn kamer wéér kan veranderen.

Voor mijn stage wilde ik mijn passie voor trendonderzoek/conceptontwikkeling graag combineren met mijn passie voor interieur. Broeinest is voor mij dé perfecte plek waar deze twee passies samenkomen.

Ik hoop bij Broeinest meer te leren over verschillende materialen, hoe deze tot stand komen, hoe ze toegepast kunnen worden en welk materiaal het beste bij een bepaald project past.

Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om anderen te helpen en wil ik bij Broeinest leren anderen op de juiste manier te adviseren bij het maken van de beste keuze! Ik hoop dat ik het komende half jaar met veel enthousiasme mensen mag helpen bij het adviseren en het nog beter visualiseren van wat diegene voor ogen heeft.

Ik hoop je snel te zien bij Broeinest RDAM!

BROEINEST ADAM | Veerle van Duijnhoven

Hi!

Mijn naam is Veerle en komend half jaar ben ik de nieuwe stagiaire in Amsterdam. Ik zit nu in het 3e jaar van mijn opleiding Trend research & Concept creation in Lifestyle te Fontys in Tilburg.

Tijdens deze opleiding ben ik bezig met het onderzoeken van maatschappelijke problemen en probeer ik aan de hand van onderzoek en relevante trends een concept te ontwerpen dat dit probleem aanpakt. Verder staat de kwaliteit van leven van de desbetreffende doelgroep altijd centraal in dit proces.

Vanaf jongs af aan kijk ik al graag naar programma’s als VTwonen, RTL Woonmagazine, Huizenjacht etc… En houd ik me graag bezig met de nieuwste trends rondom interieur. Binnen mijn opleiding heb ik de afgelopen jaren dan ook ontdekt dat de sector living mij het meest aanspreekt en zodoende ben ik terecht gekomen bij Broeinest.

Ik hoop bij broeinest veel te leren over de interieurwereld en over de verschillende materialen en producten, zodat ik misschien ook u binnenkort zou kunnen helpen en adviseren binnen jou zoektocht.

Hopelijk tot snel!

Benieuwd naar de meiden? Bezoek dan een van onze Broeinest locaties, ze maken graag persoonlijk met je kennis!