Spectral Tech

Stap de toekomst van wonen binnen en ontdek materialen die spelen met licht en de omgeving reflecteren. Met de middelen van nu maakt Spectral Tech elk interieur futuristisch.

Partners

AMB | Barrisol

Busch-Jaeger

Baars & Bloemhoff

DRT Gietvloeren

 

Spectrum

Modular Lighting Instruments

Forbo Flooring Systems

Interface

Bezoeklocaties

Broeinest EHV

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

+31(0)40 298 43 00

Bezoeklocaties

Broeinest RDAM

Zomerhofstraat 71
3032 CK Rotterdam

+31 (0)10-204 02 22

Homapal Metaal
Homapal 471/636 | Baars & Bloemhoff Handbewerkt metaal, koper, messing en goud. Het is allemaal terug te vinden in de metaalcollectie van Homapal, specialist op het gebied van HPL.

meer info

Spock Wall
Spock Wall | Modular Lighting Instruments De Spock wandlamp is weer een mooi armatuur van Modular. Deze futuristisch ogende lamp is ook zeer functioneel.

meer info

Pure Stainless Steel
memory seriedimmer | Busch-Jaeger Mooi, als het buitengewone zijn doel zo stijlvol bereikt. Geen wonder. Pure stainless steel staat voor 100 procent. Voor de zuiverheid van de gedachte. Voor absolute kwaliteit.

meer info

Sibu Magic White
Sibu Magic White | Baars & Bloemhoff SIBU decoratieve plaat heeft een basis van High Impact Polystyrene (HIPS), wat de plaat volledig PVC-vrij maakt terwijl het materiaal uiterst buigbaar blijft.

meer info

Homapal Metaal
Homapal 630 | Baars & Bloemhoff Handbewerkt metaal, koper, messing en goud. Het is allemaal terug te vinden in de metaalcollectie van Homapal, specialist op het gebied van HPL.

meer info

Plutonia
Plutonia Barrisol | AMB Baririsol Een Barrisol spanplafond is een onontvlambare Pvc folie (B s1-d0, B s2-d0, B s3-d0, naargelang het type van de folie) die met behulp van een specifiek profiel bevestigd op de muuromtrek onder warmte gespannen wordt. (gepatenteerd)

meer info