Rusty Earth

Rusty Earth brengt je terug naar de kern met warme roodtinten, maar straalt tegelijkertijd ook elegantie uit. De rustieke texturen en de ambachtelijkheid van deze trend creëren een aardse en luxueus gevoel.

Partners

Forbo Flooring Systems

Baars & Bloemhoff

Busch-Jaeger

AMB | Barrisol

 

Spectrum

Bezoeklocaties

Broeinest EHV

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

+31(0)40 298 43 00

Bezoeklocaties

Broeinest RDAM

Zomerhofstraat 71
3032 CK Rotterdam

+31 (0)10-204 02 22

SZ02
BZ02 | Spectrum De fauteuil SZ 02 is in 1960 ontworpen door Martin Visser, met een tuiglederen bekleding in zwart, naturel, middenbruin en donkerbruin.

meer info

VIK Loungechair
VIK Loungechair | Spectrum De Vik Loungechair heeft een lage kuip, gedragen door een luchtig buisframe. De direct leesbare constructie en de mooie contour geven het meubel zijn dynamische uitstraling. Ontwerp van Arian Brekveld.

meer info

Marmoleum Real
3203 Henna | Forbo Flooring Systems Marmoleum Real heeft het grootste productaanbod in de Marmoleum collectie. Iedere kleur uit de Real serie is opgebouwd uit twee tot vijf tinten die worden samengebracht in een subtiele marmerstructuur.

meer info

Smart Cake
Smart Cake | Modular Lighting Instruments De Smart Cake zorgt met zijn organische vorm van inbouw voor een aangename en zachte verspreiding van licht.

meer info

HI-MACS
W010 Red Quinoa | Baars & Bloemhoff Het Solid Surface materiaal HI-MACS biedt ongekende ontwerp mogelijkheden door haar unieke samenstelling en producteigenschappen. Door de speciale samenstelling is het een materiaal dat een grenzeloos design mogelijk maakt en dat qua vormgeving en duurzaamheid aan alle wensen voldoet. Deze kleur is ontworpen door Marcel Wanders.

meer info

Forbo Bulletin Board
2207 Cinnamon Bark | Baars & Bloemhoff Bulletinboard® is een breed toepasbaar linoleum bekledingsmateriaal. Het is regelmatig terug te vinden in bijvoorbeeld scholen, de zorgsector en in kantoren.

meer info