New Naturel Attraction

De natuur blijft vernieuwen. New Natural staat voor pure en eerlijke materialen waar diepe structuren voelbaar zijn. Ze stralen warmte en genegenheid uit en zorgen voor een plek waar je echt kunt aarden.

Partners

Forbo

Baars & Bloemhoff

Interface

Spectrum

 

Modular Lighting Instruments

AMB | Barrisol

Busch-Jaeger

Bezoeklocaties

Broeinest EHV

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

+31(0)40 298 43 00

Bezoeklocaties

Broeinest RDAM

Zomerhofstraat 71
3032 CK Rotterdam

+31 (0)10-204 02 22

OSB
OSB | Baars & Bloemhoff Oriented Strand Board (OSB) is een plaatmateriaal dat is samengesteld uit verschillende lagen houtschilfers van een vooraf bepaalde vorm en dikte, die onderling door een bindmiddel zijn verbonden.

meer info

MDF Natural
MDF Natural | Baars & Bloemhoff Medium-Density Fibreboard of MDF is geperst board met een middelharde dichtheid. De houtvezels zijn gedroogd en door middel van harsen met elkaar verbonden.

meer info

Alpi Fineer Leather
Leather 5 | Baars & Bloemhoff ALPI staat voor fineer van een zeer hoge kwaliteit en is de oplossing voor elk project waar een constante kwaliteit, tekening en kleur worden geëist. Voor interieurs waar luxe en een exclusieve uitstraling worden nagestreefd passen de fineren van ALPI pérfect!

meer info

Hi-Macs
Mocha Granite | Baars & Bloemhoff Het Solid Surface materiaal HI-MACS biedt ongekende ontwerp mogelijkheden door haar unieke samenstelling en producteigenschappen. Al jaren is HI-MACS een veelgebruikt materiaal voor spraakmakende interieurprojecten en de interesse in het product groeit nog elke dag.

meer info

Finsa Luna Nueva
44V | Baars & Bloemhoff De Luna Nueva is onderdeel van de nieuwe Gama Duo collectie van Finsa. De collectie wordt standaard aangeboden met het FSC-certificaat en voldoet daarmee aan de huidige strenge eisen voor materialen in een interieurtoepassing.

meer info

Urban Retreat
327115 Stone/ Ivy Urban Retreat | Interface Urban Retreat® is een dynamische collectie van elf tapijttegelproducten, in verschillencde patronen die variëren van verfijnde texturen tot brede organische vormen. Het ontwerp onderzoekt de grens tussen beton en gras en bekijkt de diepe nerven van een oude boom naast de architectuur van een door de mens gemaakt rooster.

meer info

Busch Axcent
Busch Axcent | Busch-Jaeger Consequent, rechtlijnig design ontmoet kleurrijke harmonie. Levendige, contrastrijke kleuren gecombineerd en een zuivere optiek. De nieuwe kwaliteit in de creatieve vormgeving van vertrekken wordt gekenmerkt door de eigentijdse kleurentaal van toonaangevende architecten en designers. Twee spannende mogelijkheden om uw individuele stijl ook bij de keuze van de lichtschakelaars te realiseren.

meer info

Steltman
Steltman Hout | Spectrum Deze stoel ontleent haar naam aan juwelier Steltman die Rietveld in 1963 opdracht gaf tot het herinrichten van zijn winkel in Den Haag. Voor het uitzoeken van juwelen ontwierp Rietveld twee stoelen die elkaars spiegelbeeld zijn zodat ze samen een eenheid vormen met de balie. Na Rietveld’s dood, in 1964, maakte zijn voormalig medewerker Gerard van de Groenekan een houten versie.

meer info

Marmoleum Vivace
Donkey Island t3407 | Forbo Flooring Klassiek, maar ook hip, gemarmerde kleuren die zijn gemaakt om te mixen en matchen. Hiermee geeft u een speciale dimensie aan uw interieur. De zowel subtiele als extravagante marmerontwerpen komem tot leven door elkaar versterkende kleuren samen te combineren. De sfeer van een echte natuurstenen vloer verbleekt erbij.

meer info

Nordus Wild Pine
Nordus Wild Pine | Baars & Bloemhoff Met ‘Nørdus’ biedt Decospan een toegankelijke collectie van gefineerd plaatmateriaal die perfect past bij de trend naar een meer Scandinavische en modernistische interieurvormgeving.

meer info

Vaeder
Vaeder | Modular Lighting Instruments Architecturale verlichting die strak en natuurlijk oogt met dank aan de honingraad structuur die zorgt voor natuurlijke lichtverdeling.

meer info