Modular Geometry

Dit speelse en heldere spel van vormen brengt een vrolijke energie over op zijn omgeving. Een moderne trend die de Memphis-stijl uit de jaren ’70 laat herleven.

Partners

Forbo Flooring Systems

Spectrum

Baars & Bloemhoff

AMB | Barrisol

 

DRT Gietvloeren

Interface

Modular Lighting Instruments

Busch-Jaeger

Bezoeklocaties

Broeinest EHV

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

+31(0)40 298 43 00

Bezoeklocaties

Broeinest RDAM

Zomerhofstraat 71
3032 CK Rotterdam

+31 (0)10-204 02 22

Axcent 5
Axcent 5 | Busch-Jaeger Consequent, rechtlijnig design ontmoet kleurrijke harmonie. Levendige, contrastrijke kleuren gecombineerd en een zuivere optiek. De nieuwe kwaliteit in de creatieve vormgeving van vertrekken wordt gekenmerkt door de eigentijdse kleurentaal van toonaangevende architecten en designers.

meer info

Flat Moon
Flat Moon | Modular Lighting Instruments Onder de naam Flat Moon introduceert Modular Lighting een cirkelvormige verlichtingsarmatuur die door het grote lichtoppervlak doet denken aan de maan. Door de hoge lichtopbrengst en de discrete vormgeving is het product onder meer geschikt voor toepassing in kantoren, ziekenhuizen en publieke ruimtes of woonkamers.

meer info

HI – MACS
S116 Festival Pink | Baars & Bloemhoff Het Solid Surface materiaal HI-MACS biedt ongekende ontwerp mogelijkheden door haar unieke samenstelling en producteigenschappen. Door de speciale samenstelling is het een materiaal dat een grenzeloos design mogelijk maakt en dat qua vormgeving en duurzaamheid aan alle wensen voldoet. HI-MACS is namelijk thermisch vervormbaar en nagenoeg naadloos te verlijmen, hierdoor zijn prachtige driedimensionale en organische vormen mogelijk.

meer info

Minium
Minium | Spectrum Tafel Minium, ontworpen door de Nederlandse ontwerper Chris Slutter, is in oktober 2012 internationaal gepresenteerd tijdens de Dutch Design Week 2012. Deze ranke maar stoere tafel is verkrijgbaar in een lengte tot 400 cm, zonder enig risico op een doorbuigend blad.

meer info

Colorex SD Signal
SD 150237 amazonas | Forbo Flooring Systems Colorex SD zorgt voor een veilige elektrostatische ontlading door de gehele dikte van de tegel. Het geleidende Colorex vormt een dicht netwerk van miniscule zwarte aders.

meer info

Touch & Tones
4176009 Orange | Interfave Mensen stimuleer je met prikkeling en variatie. Kleuren en texturen spelen een essentiële rol. Touch & Tones creëert de combinaties die een ruimte verrassend, verfirssend en inspirerend maken

meer info