Concrete Poetry

Een ode aan de ruwheid. Concrete Poetry toont de diverse nuances die het materiaal beton kenmerkt. Het toont aan dat ruw niet kil hoeft te zijn en zelfs zacht kan overkomen.

Partners

DRT Gietvloeren

Baars & Bloemhoff

Busch-Jaeger

Spectrum

 

Forbo Flooring Systems

AMB | Barrisol

Bezoeklocaties

Broeinest EHV

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven

+31(0)40 298 43 00

Bezoeklocaties

Broeinest RDAM

Zomerhofstraat 71
3032 CK Rotterdam

+31 (0)10-204 02 22

Composure
303001 Reflect | Interface De Composure collectie is geïnspireerd door natuurlijke rotsformaties en creëert een rustgevend, comfortabel platform met de keuze uit 18 natuurlijke tinten.

meer info

Press Room Chair
Press Room Chair | Spectrum De Press Room Chair is de lage variant uit een serie van drie stoelen die Rietveld in 1958 ontwierp voor de persruimte in het UNESCO-gebouw in Parijs. De vorm van de Press Room Chair heeft een duidelijk herkenbaar Rietveld handschrift.

meer info

Modish Concrete
Modisch Concrete | DRT Gietvloeren De DRT Modish Concrete is een intensief gepolijste cementgebonden toplaag. De vloermortel is samengesteld uit cement, slijtvaste toeslagstoffen, speciale vezels en de nodige additieven.

meer info

Flotex Calgary
s290002/t590002 grey | Forbo Flooring Systems Het patroon van Flotex Calgary is opgebouwd uit diverse lagen. Dit zorgt voor diepte en karakter en verbergt vuil. Een fraaie en praktische oplossing die geschikt is voor een veelheid aan toepassingen

meer info

Viroc
Viroc black unsanded | Baars & Bloemhoff Viroc is een cementgebonden vezelplaat, welke door middel van toevoeging van kleurpigment zijn unieke uitstraling verkrijgt. Het materiaal geeft qua gevoel en samenstelling perfect invulling aan de huidige materiaalwensen, industrieel en niet gekunsteld, dus echtheid in optima forma!

meer info

Allura Stone
s62425 cool metal | Forbo Flooring Systems De uitstraling van een stenen vloer, het comfort van een luxe vinyltegel. De dessins van de Allura Stone collectie variëren van eigentijdse betontegels tot koele staal- en metaaltinten. Creëer de look van een stenen of keramische tegelvloer, met de comfort en warmte van een luxe vinyl tegel.

meer info