Materialen collecties

Forbo
Flooring
Systems

Forbo Flooring Systems ontwikkelt vloerbedekking voor de projecten- en de consumentenmarkt. Het bedrijf levert wereldwijd en is mondiaal marktleider in linoleum – maar produceert het leeuwendeel van zijn vloeren nog altijd in Nederland. Dat gebeurt op basis van duurzame ontwerpprincipes en volledig op groene stroom. Een betere wereld begint bij de basis, elke ruimte bij de vloer.

marmoleum marbled

marmoleum solid

bulletin board

furniture linoleum

Barri
& More

In interieurs met een open structuur of veel harde materialen is akoestiek een belangrijk aandachtspunt. Een goede akoestiek is essentieel voor een goede beleving van een ruimte. Gaat het om een aula, een restaurant of de lobby van een hotel; in alle gevallen is de geluidsabsorptie bepalend. Barri & More heeft bijzondere akoestische oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik, die recht doen aan het design.

Barrisol

Plafonds

Wanden

Ramen

Intercodam

Intercodam is sinds 1919 de trendsetter op het gebied van tegels en sanitair. Ze staan bekend om onze bijzondere producten en mooie presentaties. Met veelal Italiaanse en Franse fabrieken is Intercodam hét adres voor iedereen die graag mooie en kwalitatief hoogwaardige materialen toepast in eigen huis of project. Naast de laatste trends hebben zij ook de bekende karakteristieke tegels die je huis weer karakter en beleving geven. In Broeinest Rotterdam hebben ze een prachtige presentaties met perfecte combinaties en details. Dus kom een keer langs en raak geïnspireerd!

Natuursteen

Vloertegels

Wandtegels

Mozaïek

Akoestiek
Montage
Brabant

Akoestiek Montage Brabant B.V. is reeds 50 jaar actief in afbouw van projecten. Met hun project gerichte aanpak staan we garant voor een deskundige uitvoering van projecten. Onze projectleiders en werkvoorbereiders begeleiden de projecten van A tot Z. AMB is gespecialiseerd in BARRISOL spanplafonds & wanden, lichtplafonds, lichtwanden met of zonder bedrukking, systeemplafonds, systeemwanden, metalstud oplossingen, LED visuals & timmerwerken.

Barrisol

Plafonds

Wanden

Metalstud

Kvadrat

Sinds de oprichting in 1968 is Kvadrat toonaangevend op het gebied van textielinnovatie. Ze zijn een internationaal gerenommeerd en vooruitstrevend designbedrijf dat ernaar streeft de grenzen van de esthetische, creatieve en technologische vooruitgang bij het ontwerpen van textiel voortdurend te verleggen. ‘S Werelds meest succesvolle architecten, kunstenaars, ontwerpers, meubelfabrikanten en retailers werken samen met Kvadrat. Samen brengen ze warmte, tactiliteit en kleur in private en publieke ruimtes.

Kvadrat

Kvadrat Soft Cells

Kvadrat x Raf Simons

Febrik

Interface

Interface is ’s werelds grootste producent van commerciële tapijttegels en is toonaangevend bij de ontwikkeling van materialen en processen die ervoor zorgen dat modulaire vloerbedekking minder vraagt van het milieu. Interface creëert vloeren die design, kwaliteit en flexibiliteit met elkaar combineren. Met onze modulaire vloerbedekking kunt u optimaal inspelen op de steeds veranderende eisen van de moderne (werk)omgeving.

Tapijttegels

Vinyltegels

Wiesner-Hager

De meubels van Wiesner-Hager kenmerken zich door functionele innovatie, dat is verpakt in een verfijnd design en staat voor kwaliteit. De meubels vinden hun toepassing in elke projectmatige omgeving waar gecommuniceerd en gewerkt wordt. Lang voor de actuele discussie over duurzaamheid stond voor Wiesner-Hager de noodzaak van een duurzame ontwikkeling vast. Ze maken een volledige levenscyclusanalyse van het bedrijf en de producten. Zo heeft Wiesner-Hager een eigen energieproductie op de vestigingsplaats.

Office

Hotel en congres

Zorgsector

Onderwijs

Modular
Lighting
Instruments

Al bijna 35 jaar is Modular Lighting Instruments een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. We drukken onze stempel op de sector met onze bijzondere campagnes, gedurfde ontwerpen en innovatieve technologie. We zijn wie we zijn en we willen ons onderscheiden van de massa.

Office

Residential

Retail

Hospitality

Baars
&
Bloemhoff

Baars & Bloemhoff brengt de nieuwste en innovatiefste materialen van over de hele wereld samen. Met ruim 40 jaar ervaring en expertise lopen we voorop in de ontwikkelingen. Met een jong team speuren we internationale markten af op zoek naar materialen en merken die interieurs in Nederland nóg mooier kunnen maken. Op die manier maken we een breed scala aan exclusieve materialen en merken op voorraad beschikbaar.

 

PFLEIDERER

FINSA

DECOSPAN

HI-MACS

Van
Besouw

Een Van Besouw tapijt of karpet geeft iedere ruimte het juiste karakter. Al vanaf 1839. Wereldwijd staat Van Besouw bekend om het innovatieve lusjestapijt. Vandaag de dag worden de tapijten en karpetten ontwikkelt volgens drie unieke processen: breien, weven en tuften. Therdex staat voor monumentale vloeren van doorleefd hout die comfortabel aanvoelen. Authentieke materialen versterken de sfeer in een ruimte. Dat maakt de Jabo tapijten zo sprekend, met onvervalst karakter in sobere tinten.

Jabo

Therdex