HOE WERKT BROEINEST?

Broeinest is dé interieurbibliotheek en ontmoetingsplek voor professionals uit de interieurbranche. Maar hoe werkt Broeinest nou eigenlijk? We leggen je graag uit wat onze spelregels zijn. Hieronder vind je de belangrijkste onderdelen van onze bibliotheek. Neem voor overige vragen contact op met de betreffende Broeinest locatie.

BEZOEKEN

Broeinest heeft vier locaties met ieder een eigen samenstelling aan Partners. Bekijk hier welke Partners op welke locatie te vinden zijn.

Wil jij langskomen voor een bezoek aan onze bibliotheek, een adviesgesprek of een demonstratie in onze werkplaats in Utrecht? Om je goed van dienst te kunnen zijn vragen we je om altijd online een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij garanderen dat ons team tijd voor je heeft.

 Een afspraak inplannen kan gemakkelijk via onderstaande knop. Tot snel bij één van de Broeinest locaties!

LET OP: WIL JE ALS OPDRACHTGEVER/PARTICULIER EEN BEZOEK AAN ÉÉN VAN ONZE LOCATIES BRENGEN? KOM DAN UITSLUITEND SAMEN MET JE ARCHITECT, ONTWERPER OF INTERIEURBOUWER LANGS.

LENEN

Wil jij samples, documentatie of producten lenen? Dat kan. Je kan de door jou gewenste items lenen door ze te laten registeren door de Spin in ’t Nest op locatie. Je kan deze items 5 werkdagen kosteloos lenen.

Het is mogelijk om indien noodzakelijk, in overleg met de Spin in ’t Nest, te verlengen.

WERKEN

Je bent elke werkdag welkom om bij ons je laptop open te klappen of aan één van de werkplek presentaties van onze Partners plaats te nemen.

Wil je liever wat meer privacy om een presentatie te geven, je rustig voor te bereiden of voor een afspraak? Bekijk de beschikbare ruimtes per Broeinest locatie via onderstaande knop en reserveer een ruimte.

EVENTS

Op onze agenda vind je het actuele aanbod aan activiteiten, events en trainingen op al onze Broeinest locaties. Onze events zijn toegankelijk voor alle interieurprofessionals en kosteloos, tenzij anders aangegeven.