What’s New?! – Noviteiten Tour

Ontbijtsessie
29/06

Informatie

Torenallee 45, 5617 BA, Eindhoven
Datum: 29 juni 2023
Tijd: 09:30 tot 11:00

Blijf jij ook graag op de hoogte van de laatste noviteiten in de interieurbranche? Meld je dan snel aan voor onze vernieuwde Noviteiten Tour in Broeinest Eindhoven.

Als creatieve interieur professional ben je natuurlijk altijd op zoek naar de laatste noviteiten op het gebied van materiaal en interieurtoepassingen. Hiervan op de hoogte blijven hoort tenslotte ook bij je vak als interieurprofessional. Maar waar moet je beginnen en waar haal je tussen de dagelijkse werkzaamheden door de tijd vandaan?

Broeinest EHV introduceert de Noviteiten Tour waarbij je in korte tijd en onder het genot van een ontbijtje, beknopt, persoonlijk en effectief geïnformeerd wordt door onze Partners. Ze presenteren je de nieuwste collecties en geven je ruimte om vragen te stellen. Allemaal binnen een tijdsbestek van 1,5 uur. Zo ben je binnen no time weer up-to-date en kun je met die frisse nieuwe blik aan je werkdag beginnen.

Tijdens deze eerste Noviteiten Tour zoomen we in op de volgende Partners: 2tec2, AMB, Häfele en Orac Decor.

 

Programma

09:30 – Inloop

09:45 – Korte introductie Lieke (Spin in ’t Nest)

09:50 – Noviteiten Tour

11:00 – Afronden en nakletsen

 

Wil jij deelnemen aan de ontbijtsessie in Broeinest EHV? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Gezien het beperkt aantal plekken, is jouw aanmelding pas definitief als wij dit persoonlijk hebben bevestigd.