VOL – Werken met licht – Sessie 1

Training
24/06

Informatie

Datum: 24 juni 2022
Tijd: 10:00 tot 14:00

Deelnemende partners

Licht is binnen een ontwerp een belangrijk onderwerp maar roept ook nog steeds veel vragen op. Onze partner Brick in the Wall biedt je i.s.m. Broeinest de gelegenheid om tijdens een training kennis te maken met de mogelijkheden en onmogelijkheden van verlichting.

In een inspirerende omgeving zal onze gastspreker, Arno Kok, je meenemen in het traject van licht naar lichtplan. Samen met een aantal gelijkgestemden zal je in een kleine setting de gelegenheid krijgen om je kennis op dit gebied te vergroten. Uiteraard zijn drinks en bites voorzien.

Over Arno Kok
Arno is in 2011 Arno Kok | Creatief  Lichtadvies gestart en waarbij hij zowel residentiële als zakelijke projecten uitwerkt en regisseert. High-end design verlichting is zijn specialiteit. Al 18 jaar geleden wilde hij graag een stap maken naar de wereld van licht. Een wereld waar hij zijn passie voor licht maar ook zijn creativiteit in kwijt kon. Nu zal hij samen met Brick in the Wall deze workshop hosten. Volgens hem is verlichting goed installeren belangrijk maar even zo belangrijk is het licht goed te richten zodat het uiteindelijk beoogde effect ook echt goed uit de verf komt. 


Programma
10:00 – Ontvangst
10:15  – Intro Marcel Wijnveld (Brick in the Wall) & Peter van den IJssel (Spin in ’t Nest)
10:30 – Programma Arno Kok – van licht naar lichtplan
12:00 – Lunch + opdracht
13:00 – Favorieten Broeinest + ruimte om zelf te kijken
14:00 – Einde training

Is dit event vol? Meld je dan aan voor de reservelijst. Stuur hiervoor een mail naar amsterdam@broeinest.nl met als onderwerp ‘Werken met licht | 24 juni’.

We zullen dit event herhalen op de volgende data:
16 September
21 Oktober