Lixero Masterclass; Verlichting voor Interieurarchitecten

Masterclass
20/05

Informatie

Torenallee 45, 5617BA
Datum: 20 mei 2022
Tijd: 09:30 tot 12:00

Deelnemende partners

Geen partners gevonden

Licht kan een project maken of breken. Licht heeft ontzettend veel invloed op de sfeer van een locatie. Maar ook bepaalt het hoe wij mensen en voorwerpen zien. In onze masterclass voor interieurarchitecten leer je hoe je op de juiste manier omgaat met verlichting.

Onze ervaren light designer neemt je mee in de wereld van verlichting. We beginnen bij de basis maar gaan daarna verder de diepte in. Je leert zo over het effect van verschillende lichtkleuren (Kelvin) op mensen en producten. Daarnaast vertellen we je meer over wanneer je bijvoorbeeld trackspots gebruikt, of juist beter kunt kiezen voor inbouwspots. We zorgen ervoor dat je meteen aan de slag kunt met alles wat je leert.

Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om persoonlijk advies te krijgen voor een project waar je mee bezig bent. Onze designer laat hier graag zijn licht over schijnen. Ben je net zo enthousiast als ons? Ga dan samen met gelijkgestemden aan de slag tijdens de masterclass. Schrijf je snel in via het formulier want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Laat in de opmerking weten met wat voor project je bezig bent en tegen welke uitdagingen je aanloopt.