Training Toepasbare Duurzaamheid

Training
09/02

Informatie

Schaverijstraat 9e, 3534AS Utrecht
Datum: 9 februari 2023
Tijd: 09:00 tot 14:00

Van 6 t/m 11 februari is het de week van de Circulaire Economie. Een ontzettend belangrijk thema, ook voor Partner Baars & Bloemhoff. Daarom hebben zij de training Toepasbare Duurzaamheid ontwikkeld. Tijdens deze training gaan we de diepte in en je krijgt praktische tips over duurzame toepasbaarheid!

Wat kun je verwachten tijdens de training?
In deze kennisgevende ochtend nemen we jullie mee in de materialisatie van toepasbare duurzame plaatmaterialen.

Projectmanager Duurzaamheid Remko Roest vertelt ons meer over de duurzame visie van Baars & Bloemhoff, Lianne Bongers gaat in op het onderwerp Biophillic Design en de vraag: Hoe pas je deze gedachtegang toe tijdens je werkzaamheden? En Ricco Fiorito van COOLOO duikt in het onderwerp ‘Refurbishment’. Technische Spin in ’t Nest Youri van Lingen van Broeinest UTR geeft een demonstratie van duurzame meubelverbindingen én we gaan een verdiepingsslag maken op verschillende duurzame materialen door middel van een sportclinic door schaatsprofessional Max Douma.

Programma
09:00 – Inloop: koffie/thee en Friese OranjeKoek
09:30 – Materiaalkennis en toepasbaarheid
10:30 – Workshop in onze werkplaats
11:45 – Presentatie Biophillic Design: Hoe pas je deze gedachtegang toe tijdens je werkzaamheden?
12:45 – Sportieve verdiepingsslag door schaatsprofessional Max Douma
13:00 – Lunch

Kosten
€150,- p.p. (incl. training, workshop, sportclinic én lunch). Als je met drie of meer collega’s de training wilt bijwonen, bieden wij een korting aan van 10% op het totaal.

*Wij bevestigen je deelname na inschrijving, daarna ontvang je van Baars & Bloemhoff per mail de factuur. De eventuele korting wordt dan ook verrekend.