Training IronCAD – 08 & 15 juni

Training
08/06

Informatie

Datum: 8 juni 2021
Tijd: 09:30 tot 15:30

Deelnemende partners

Geen partners gevonden

Veel interieurbouwers en meubelmakers hebben al gekozen voor de kracht van IronCAD. Dit CAD programma wordt niet voor niets door de interieurbranche gekozen. Van ontwerp en design van enkele meubels tot een compleet 3D-ontwerp van een winkelinterieur, de tools van IronCAD maken het productief en snel. Daarbij heeft IronCAD in combinatie met, de door Dynfos ontwikkelde, Toolbox of WoodLAB CAM de mogelijkheid tot aansturing van een CNC-machine of zaagmachine.

Hierdoor is in één CAD programma voor interieurdesign tot meubelproductie mogelijk. Dit geeft de interieurontwerper én de werkvoorbereider in houtbewerking beide één CAD pakket om snel en productief mee te werken. Door 3D te ontwerpen in één CAD programma voorkom je dubbel tekenwerk en de kans op fouten.

IRONCAD CURSUS @ BROEINEST UTR
In deze tweedaagse cursus leer je basis van IronCAD en het maken van eigen templates. 

+ Cursisten gebruiken tijdens cursus hun eigen laptop, indien niet mogelijk dit vooraf aangeven dat zorgt de organisatie voor een laptop.

+ Op de laptop dient voorafgaand aan de cursus IronCAD te worden geïnstalleerd. Bij vragen tijdens de installatie staat de helpdesk van Dynfos voor je klaar via: 0548-62 22 47

+ Kosten bedragen €798 ex btw per persoon voor 2 dagen inclusief lunch.

+ Maximaal 6 deelnemers

+ De training wordt verantwoord en veilig georganiseerd en de 1,5 meter afstand wordt ten alle tijden gewaarborgd.

+ Aanmelden kan via: sales@dynfos.nl, of: https://ironcad.nl/cursus/

Subsidie
Draagt u premie af aan het sociaal fonds meubel en werkt u dus onder de CAO meubel dan heeft u wellicht recht op een bijdrage. Kijk hier voor de voorwaarden: https://www.ecmeubel.nl/subsidies/