SYMBIOSE Licht & Textiel

Masterclass
14/10
-
14/10

Informatie

Datum: 14 oktober 2021 t/m 14 oktober 2021
Tijd: 09:00 tot 12:00

Op 14 oktober bundelen twee wereldwijd bekende design innovators hun krachten bij de Masterclass ‘Symbiose Licht & Textiel’ in Broeinest Rotterdam. Van 9.00 tot 12.00 duik je in de wereld waar licht en textiel elkaar ontmoeten en neem je deel aan twee persoonlijke en individuele sessies met hands-on mentaliteit.

Licht zorgt ervoor dat materialen, vormen en stoffen zichtbaar tot leven komen en makt zich daardoor onmisbaar in elk interieur. Maar hoe maak je nou optimaal gebruik van verlichting en creëer je precies die sfeer die je voor ogen hebt? We’ve got you! Tijdens de workshop van Modular Lighting Instruments leer je samen met andere gelijkgestemde professionals over de kunst gedetailleerde lichtplannen op te stellen. Heb je nog openstaande vragen over het lichtplan in jouw huidig project? Ook daar kan je onder begeleiding van een échte lichtexpert direct mee aan de slag!

X

Waar licht de visuele belevenis in werking zet zorgt textiel voor het activeren en prikkelen van onze tactiele waarneming. In deze workshop ga je met textielexpert Kvadrat aan tafel en ervaar je hoe textiel kan bijdragen aan een gezonde woon-, werk-, en leefomgeving. Welke rol spelen stoffen bij het verbeteren van binnenklimaat, akoestiek en milieu? Welke stof voldoet het beste aan de eisen van jouw project? Schuif aan en ga in gesprek over jouw vragen en uitdagingen rondom de architecturale toepassing van textiel.

Wil jij deze Masterclass in Broeinest RDAM niet missen? Meld je dan nu aan!

*Dit event is exclusief op uitnodiging. De inschrijving is pas definitief bij het ontvangen van een persoonlijke bevestiging.