OFFICE

Material Meet-UP
10/09

Informatie

Datum: 10 september 2020
Tijd: 09:00 tot 11:00

Deelnemende partners

Tijdens de Material Meet-UP’s gaan we ons komende tijd vastbijten in de thema’s Office, Retail en Hospitality. Wil jij als interieur professional een gezonde dosis kennis ontvangen en tijdens onze workshops jouw creativiteit een flinke boost geven? Dan zijn deze interactieve sessies zeker iets voor jou! 

Op donderdag ochtend 10 september starten wij met de Material Meet-Up onder het thema ‘Multi-Use’ in het najaar evenementen seizoen van Broeinest RDAM.
Onder het genot van een heerlijk kop koffie gaan wij samen met de deelnemende partners in op multifunctionele interieuroplossingen in de OFFICE omgeving. Met korte pitches brengen zij jou in no time op de hoogte van de actuele trends rondom kantoormeubilair, architecturale verlichting en duurzame vloerbedekkingen.Steek je handen uit de mouwen en toets je eigen creativiteit bij een interactieve workshop. Samen met onze partners sparren wij over de werkomgeving van morgen en geven wij vorm aan de veelzijdige ontwerpmogelijkheden voor jouw volgend kantoorproject.

PROGRAMMA

9:00 Inloop
9:10 Intro
9:20 Pechakucha partners
9:45 Workshop
10:35 Bespreking Workshop
10:45 Afsluiting