Ontdek de wereld van natuursteen

Inspiratiesessie
30/11

Informatie

Nijverheidstraat 27, Leerdam
Datum: 30 november 2022
Tijd: 16:00 tot 19:00

Deelnemende partners

Geen partners gevonden

Let op, dit event vindt plaats op een externe locatie.

Natuursteen is al jaren een favoriet voor allerlei toepassingen, zowel binnen als buiten. Het materiaal kan tegen een stootje en met het juiste onderhoud gaat het meer dan een leven lang mee. Maar het mooiste aan natuursteen is hoe uniek elke steen is. Natuursteen geeft karakter en is een mooie blikvanger binnen allerlei verschillende interieurstijlen.

Inspiratie Centrum
DSE Natuursteen, Partner bij Broeinest EHV met Marazzi the Top, nodigt je uit om kennis te maken met de wereld van natuursteen tijdens hun open huis. DSE Natuursteen is al 30 jaar leverancier van exclusief natuursteen en inmiddels ook keramiek. Met de missie om inspirerende materialen aan te bieden heeft DSE Natuursteen een uniek Inspiratie Centrum gecreëerd. Natuursteen en keramiek expert Jos Woertman neemt je mee door het Inspiratie Centrum en vertelt je meer over het ontstaan van natuursteen, de vorming van kleuren en de voor- en nadelen van de verschillende steensoorten. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!

Locatie
DSE Natuursteen
Nijverheidstraat 27
4143 HN Leerdam

Programma
16.00 – Ontvangst bij DSE Natuursteen in Leerdam
16.30 – Meet the Material – kleurformatie en materiaal uitleg
17.00 – Rondleiding door platenhal – ontdek het materiaal van dichtbij

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, laat dit dan uiterlijk 48 uur van tevoren weten door een e-mail te sturen naar eindhoven@broeinest.nl.