Meet the expert: kennismaken met the romo group

Workshop
21/01
-
28/02

Informatie

Datum: 21 januari 2021 t/m 28 februari 2021

Deelnemende partners

Geen partners gevonden

The Romo Group is sinds 1 december onze nieuwste partner in Broeinest EHV en expert op het gebied van meubelstoffen, behang, woonaccessoires en gordijnen

The Romo Group vertegenwoordigt als moederbedrijf maar liefst zes kwalitatieve labels op het gebied van meubel- en gordijnstoffen; Romo, Villa Nova, Zinc textile, Kirkby Design, Black Edition en Mark Alexander. Elk label brengt een uniek karakter met zich mee. Hierdoor vullen ze elkaar perfect aan en bieden ze voor elk soort project en vraag een oplossing op maat, passend binnen de stijl en eisen van het ontwerp.

Wil jij kennismaken met The Romo Group? En ontdekken welke stoffen het beste passen bij jouw project? Tijdens deze digitale 1-op-1 sessie nemen ze uitgebreid de tijd om samen met jou aan de slag te gaan om de perfecte stof uit te zoeken voor jouw project. En vertellen ze je meer over de diverse labels, certificeringen en collecties.

Wil jij een digitale sessie plannen? Schrijf je dan nu in via het formulier en vermeld bij opmerkingen om wat voor project het gaat (particulier of zakelijk) en of er al specifieke vragen zijn.

The Romo Group zal direct contact met je opnemen om jouw sessie te plannen!