Material Masters x Techs & Specs

03/11
-
03/11

Informatie

Datum: 3 november 2021 t/m 3 november 2021
Tijd: 09:30 tot 14:00

Deelnemende partners

Geen partners gevonden

3 november // TECHS & SPECS


Ben je toe aan een verdiepingsslag over de technische aspecten en specificaties van een materiaal? In deze sessies gaan we in op alle fijne kneepjes en toepasbare tips en tricks, van afmetingen tot aan slimme technieken, die jouw project tot in detail compleet maken. Na deze dag ga je met een hand vol praktische kennis naar huis waar je definitief direct mee aan de slag kan!  

09:30 // Ontvangst Broeinest

10:00 // Workshop ‘Technical Ceramics & Lighting’


Duik in de wereld van Keramiek en kom meer te weten over de sterkte, natuurlijkheid en voordelen van dit materiaal tijdens deze workshop! Ga in gesprek met een échte kenner en professional van onze partner 
Refin en ontdek de kracht van keramiek en alle mogelijkheden die het biedt.

Licht brengt jouw project pas echt tot leven. Wil je weten welke stappen nodig zijn om een persoonlijk lichtplan te maken of heb je nu al brandende vragen die je graag aan een lichtexpert wilt stellen? Ontdek tijdens deze workshop van onze partner Modular Lighting Instruments hoe je een optimaal lichtspel kunt creëren binnen een ruimte!

12:30 // Lunch & Learn ‘Bespoked Walls’


Ontdek de veelzijdige manieren waarop de zelfklevende materialen van onze partner 
Avery Dennison kunnen worden toegepast! Breng jouw creatieve ideeën tot leven met de verfijnde materialen en kies uit honderden kleuren en texturen, of laat je eigen ontwerp of huisstijl op een digitaal bedrukbare film printen.

Viltr is dé specialist op het gebied van maatwerkwanden gemaakt van het duurzame PET-vilt. Laat je inspireren door hun unieke designwanden en producten op maat, gemaakt van de vezels van gerecyclede PET-flessen die zorgen voor een warme uitstraling, buitengewone touch en een spectaculaire beleving!

“Surrounded by beauty, inspired by color.” Onze partner KeraStone neemt je graag mee in de Charm Experience van de keramische platen van Italgraniti. Prachtige nieuwe marmerkleuren gecombineerd met de minimalistische collectie Nuances. Wil jij de kracht van deze combinaties ontdekken? Meld je dan snel aan!

14:00 // Afronden

Helaas is het aanmelden voor dit event niet meer mogelijk. Je kan nog wel een plek bemachtigen voor ‘Inspiratie – Kleurenpsychologie’ by Interface en ‘Borrel & Bite’ by Vepa!