Material Masters x Nature Inside

05/11
-
05/11

Informatie

Datum: 5 november 2021 t/m 5 november 2021
Tijd: 09:30 tot 12:00

5 november // NATURE INSIDE


Al eeuwenlang is het doen en laten van de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron. Niet alleen processen, kleuren en tactiele prikkels stimuleren de toepassing van natuurlijke materialen in het interieur, ook de natuurlijke grondstoffen beweren zich keer op keer met ideale materiaaleigenschappenIn deze sessie ervaar je hoe onze partners natuurlijke grondstoffen transformeren naar interieurmateriaal en heb je achteraf  handen vol inspiratie om zelf de rustgevende buitenervaring naar binnen te halen!

09:30 // Ontvangst Broeinest

10:00 // Workshop ‘Textiles & Craftmanship’

Technicolour, een ambachtelijk georiënteerde, sculpturale collectie van Peter Saville, vertaalt de industriële processen visueel en haptisch in de textielproductie. In deze workshop deelt Kvadrat hun nieuwe collectie met jou die verwijst naar het spectrum van kleuren die gewoonlijk worden gebruikt om schaapskuddes te markeren – gedurfde tinten die spectaculair onlogisch zijn in een herderlijke omgeving. De collectie bestaat uit een meubelstof, twee gordijnen en drie karpetten.

Marmoleum is Co2 neutraal, maar hoe dan? En wist je dat Marmoleum zich niet laat beperken tot de vloer? Ben je al bekend met het materiaal maar nog niet met de nieuwste linear collectie van Forbo Flooring Systems? Leer alles over het meesterschap van de meest duurzame vloer sinds 150 jaar tijdens deze workshop.

12:00 // Afronden

Helaas is het aanmelden voor dit event niet meer mogelijk. Je kan nog wel een plek bemachtigen voor ‘Inspiratie – Kleurenpsychologie’ by Interface en ‘Borrel & Bite’ by Vepa!