Material for Newbies // Technisch // Middagsessie

Training
19/05

Informatie

Datum: 19 mei 2021
Tijd: 13:30 tot 16:30

“Wat is nu precies kleurkoppeling? Hoe komt het dat twee platen houtfineer nooit hetzelfde zijn? Is Solid Surface makkelijk te buigen? En hoe komt het toch dat er altijd zwarte lijntjes zitten als witte platen voorzien zijn van een kantenbandje?.”

Deze en nog veel meer technische vragen over de materialen waar je dagelijks mee werkt en ontwerpt gaan we behandelen tijdens onze workshop; Materials for Newbies.

In kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers gaan we stap voor stap door alle verschillende materialen heen die voor je klaar staan in persoonlijke kistjes. Het betreft een doorsnede uit alle productgroepen van Baars & Bloemhoff die je ook terug kunt vinden op de vloeren van al onze Broeinest locaties. Ook krijg je een korte rondleiding door de werkplaats van ons trainingscentrum waar we een aantal zaken ook nog in de praktijk aan je kunnen laten zien.

Na afloop is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor één van onze verdiepingstrainingen.

P.S. Mocht deze sessie door overheidsmaatregelen niet fysiek kunnen plaatsvinden dan laten we dit tijdig weten en bieden we online alternatief aan.