Masterclass Moodboard Fotografie by FINSA

Masterclass
12/04

Informatie

Torenallee 45, 5617BA
Datum: 12 april 2022
Tijd: 09:30 tot 13:00

Deelnemende partners

Een moodboard is niet weg te denken als onderdeel van een projectontwerp. Naast het live tonen van stalen, is het vastleggen van deze ook van groot belang. Hoe leg je de kleuren zo kleurecht mogelijk vast, hoe komt de belichting het mooist uit en wat is een juiste compositie?

Op deze en meer vragen geeft expert op gebied van moodboard fotografie, Barbara Medo, antwoord tijdens de masterclass. Samen zullen we allen een moodboard creëren en deze vastleggen. Stalen om deze samen te stellen zullen aanwezig zijn en het is natuurlijk mogelijk de beschikbare stalen uit het Broeinest hiervoor te gebruiken.

Barbara Medo is designer en fotograaf. Zij heeft voor FINSA vele moodboards gecreëerd en onder andere shoots gedaan voor ELLE Decoration. In haar werk voeren kleur, materiaal, textuur en compositie de boventoon. Vernieuwende materiaaltrends en tactiliteit weerspiegelen in haar visuals.

Barbara gaat altijd intuïtief en experimenteel te werk, waarbij ze steeds nieuwe of juist oude technieken combineert.Van materialen moodboards tot gestileerde sets voor campagnes of bladen, creëert Medo settings waarbij de tactiele wereld van het echt materiaal digitaal voelbaar wordt.

 

Wil je deelnemen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. We zouden het leuk vinden als je zelf 1-3 stalen of props meeneemt, die je wilt verwerken in je eigen moodboard.