Finsa Masterclass Moodboard Fotografie

Masterclass
28/03

Informatie

Aambeeldstraat 10
Datum: 28 maart 2023
Tijd: 09:30 tot 13:00

Deelnemende partners

Een moodboard is niet weg te denken als onderdeel van een projectontwerp. Naast het live tonen van stalen, is het vastleggen hiervan ook van groot belang. Hoe leg je de kleuren zo kleurecht mogelijk vast, hoe komt de belichting het mooist uit en wat is een juiste compositie?

Op deze en meer vragen geeft expert op gebied van moodboard fotografie, Barbara Medo, antwoord tijdens deze masterclass. Samen zullen we allen een moodboard creëren en deze vastleggen. Stalen om deze samen te stellen zullen aanwezig zijn en het is natuurlijk mogelijk de beschikbare stalen uit Broeinest hiervoor te gebruiken.

Over Barbara Medo
Barbara Medo is designer en fotograaf. Zij heeft voor Finsa vele moodboards gecreëerd en onder andere shoots gedaan voor ELLE Decoration. In haar werk voeren kleur, materiaal, textuur en compositie de boventoon. Vernieuwende materiaaltrends en tactiliteit weerspiegelen in haar visuals.

Barbara gaat altijd intuïtief en experimenteel te werk, waarbij ze steeds nieuwe of juist oude technieken combineert. Van moodboards tot gestileerde sets voor campagnes of bladen, Barbara creëert settings waarbij de tactiele wereld van het materiaal digitaal voelbaar wordt.

Wil jij deelnemen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. We zouden het leuk vinden als je zelf 1-3 stalen of props meeneemt, die je wilt verwerken in je eigen moodboard.