It’s in our nature

Inspiratiesessie
31/05

Informatie

Datum: 31 mei 2022
Tijd: 12:30 tot 18:00

Ga met IVC Commercial, Unilin Panels en Baars & Bloemhoff op 31 mei in Broeinest RDAM mee op ontdekkingstocht hoe je Biofilisch design en duurzaamheid integreert in de gebouwde omgeving door middel van natuurlijke elementen, vormen en texturen. En zo een ontwerp maakt wat de gebruiker helpt om gelukkiger en gezonder te leven!

Het belooft een verrassende, informatieve en creatieve middag te worden. Zo ontdekken we tijdens het panel gesprek hoe je de liefde voor natuur niet alleen visueel terug kan laten komen in je ontwerp maar ook door duurzame keuzes te maken. Steken we onze handen uit de mouwen voor een 1-op-1 met de natuur. Én kun je de laatste noviteiten en collecties van onze Partners ontdekken en ze het hemd van het lijf vragen over hoe zij welzijn, natuur en duurzaamheid centraal zetten in zowel hun bedrijfsvoering als op de werkvloer!

 

“Architecture is really about well-being. People want to feel good in a space… On the one hand it’s about shelter, but it’s also about pleasure.”
– Zaha Hadid

 

PROGRAMMA:
13:00 // Ontvangst met Belgian Treats
13:30  // Panel Discussie

‘CAPTURING THE EXPERIENCE OF NATURE’
Hoe breng je de essentie van de natuur naar voor in jouw design? Ontdek de trends in productontwikkeling én duurzaam ontwerpen.

Panelleden: Ann de Blanck (Unilin), Steven Meeremans (IVC) + Nolly Vos (Powerhouse Company) + Arja Hoogstad (Keramist & kleurspecialist Ector Hoogstad Architecten)

14:45 // Nature Workshop, laat je verassen!
16:15 // Brand collecties x Borrel

INBRENG VOOR DE PANEL DISCUSSIE:
Waar loop jij nou tegen aan rondom de thema’s wellbeing en biophillic design? Is het iets wat je al met regelmaat toepast? Vind je het vooral een trend? Of ben jij die ontwerper die juist voor deze thema’s op de barricade staat?

Laat ons weten hoe jij aankijkt tegen deze thema’s, hoe je er mee omgaat en waar je tegen aanloopt. Dan maken we de paneldiscussie namelijk nog een stukje persoonlijker én dynamischer.

31 mei al andere plannen? Kom dan op 1 juni naar Broeinest ADAM of 2 juni naar Broeinest EHV!