It’s in our nature

Inspiratiesessie
01/06

Informatie

Datum: 1 juni 2022
Tijd: 12:30 tot 18:00

Ga met IVC Commercial, Unilin Panels en Baars & Bloemhoff op 01 juni in Broeinest ADAM mee op ontdekkingstocht hoe je Biofilisch design en duurzaamheid integreert in de gebouwde omgeving door middel van natuurlijke elementen, vormen en texturen. En zo een ontwerp maakt wat de gebruiker helpt om gelukkiger en gezonder te leven!

Het belooft een verrassende, informatieve en creatieve middag te worden. Zo ontdekken we tijdens het panel gesprek hoe je de liefde voor natuur niet alleen visueel terug kan laten komen in je ontwerp maar ook door duurzame keuzes te maken. Steken we onze handen uit de mouwen voor een 1-op-1 met de natuur. Én kun je de laatste noviteiten en collecties van onze Partners ontdekken en ze het hemd van het lijf vragen over hoe zij welzijn, natuur en duurzaamheid centraal zetten in zowel hun bedrijfsvoering als op de werkvloer!

 

“Architecture is really about well-being. People want to feel good in a space… On the one hand it’s about shelter, but it’s also about pleasure.”
– Zaha Hadid

 

PROGRAMMA:
13:00 // Ontvangst met Belgian Treats
13:30  // Panel Discussie (panel to be announced)

‘THE POWER OF NATURE IN DESIGN’
Biophilic design: een trend of een hype?

Panelleden: Margit van Schaik (Cie Architekten) + Marieke Van Den Heuvel (Studio Mann) + Hakim el Amrani (Studio NousNous) + Caroline Van De Populiere (R&D Director Unilin Panels)

14:45 // Nature Workshop, laat je verassen!
16:15 // Brand collecties x Borrel

INBRENG VOOR DE PANEL DISCUSSIE:
Waar loop jij nou tegen aan rondom de thema’s wellbeing en biophillic design? Is het iets wat je al met regelmaat toepast? Vind je het vooral een trend? Of ben jij die ontwerper die juist voor deze thema’s op de barricade staat?

Laat ons weten hoe jij aankijkt tegen deze thema’s, hoe je er mee omgaat en waar je tegen aanloopt. Dan maken we de paneldiscussie namelijk nog een stukje persoonlijker én dynamischer.

01 juni al andere plannen? Kom dan op 31 mei naar Broeinest RDAM of 2 juni naar Broeinest EHV!