Inspired by Nature met The Dutch Wave

Lezing
30/11

Informatie

Rigakade 33-35
Datum: 30 november 2023
Tijd: 16:45 tot 18:45

Wat weet jij van biophilic design?
Pas jij biomimicry toe in je projecten?

Zomaar een paar vragen die je aan het denken kunnen en moeten zetten. Met dit event ontvangen we ontwerpbureau The Dutch Wave, die ontwerpen met de natuur als inspiratiebron. Het is bewezen dat we ons beter en gelukkiger voelen in een groene omgeving en derhalve maken ze graag rijkelijk gebruik van moedernatuur en haar wijsheid door Biophilic Design.

Gelukkig zijn er steeds meer initiatieven die het groen weer terugbrengen in bebouwd gebied en ook het ‘’interieurlandschap’’. Een mooi begin, maar dan zijn we er nog niet. De manier waarop de connectie van architectuur en natuur tot stand komt is van onschatbare waarde. Hoe kan een woon/werkruimte opgaan in haar omgeving zoals een kameleon dat doet? The Dutch Wave werkt dan ook met een multidisciplinair team aan holistische projecten waarbij architectuur en de omgeving waarin het zich bevindt, naadloos op elkaar aansluiten. Geluk op de woon- en werkvloer terugbrengen!

Onze Partners 2TEC2 en Barri&More spelen daar inhoudelijk en daadkrachtig op in met korte pitches. Daarnaast is er een workshop die gegeven wordt door Decospan en hebben we dus als kers op de taart een inspirerende en stimulerende presentatie van Martin Buijtels van The Dutch Wave. Hier wil je bij zijn!

 

Programma:

16:45 Inloop
17:00 Start + welkom Broeinest
17:10 Pitch 2TEC2
17:20 Pitch Barri & More
17:30 Workshop Decospan
17:50 Uitloop + korte pauze
18:00 Presentatie Martin Buijtels van The Dutch Wave
18:45 Hapjes + borrel

 

Foto:
Fotograaf: Frans Parthesius
I.S.M: Studioninedots