HOSPITALITY

Material Meet-UP
19/11

Informatie

Datum: 19 november 2020
Tijd: 09:00 tot 11:00

Deelnemende partners

Geen partners gevonden

Wegens de verder aangescherpte maatregelen hebben wij besloten om de Material Meet Ups op onze Broeinest locaties te annuleren.

Al onze locaties zijn en blijven de komende tijd wel gewoon dagelijks van 09:00 tot 17:00 geopend en je bent ook meer dan welkom om een bezoek aan 1 van onze Broeinesten te brengen. Maak aub een persoonlijk afspraak zo kunnen we de stroom beter controleren en bieden we jou nog meer ruimte en persoonlijke aandacht. Gedurende deze afspraak is er de ruimte om zelfstandig een bezoek te brengen aan onze locaties, je te laten inspireren door duizenden diverse materialen en je vragen te kunnen stellen aan onze Spinnen.

We zullen de Material Meet Ups  op een ander moment weer inplannen maar wachten, zoals jullie hopelijk begrijpen, even met het prikken van een datum totdat de cijfers weer zijn gedaald en de maatregelen worden versoepeld.

———————————

Tijdens de Material Meet-UP’s gaan we ons komende tijd vastbijten in de thema’s Office, Retail en Hospitality. Wil jij als interieur professional een gezonde dosis kennis ontvangen en tijdens onze workshops jouw creativiteit een flinke boost geven? Dan zijn deze interactieve sessies zeker iets voor jou! 

Op donderdag ochtend 19 November staat onze Material Meet-Up in het teken van de HOSPITALITY omgeving. Onder het thema ‘Clean Aesthetics’ spelen wij in op de beleving van de gast. Welke rol speelt ruimtelijke vormgeving bij de verbetering van service, gastvrijheid en veiligheid? De deelnemende partners brengen jou op de hoogte van de laatste productontwikkelingen van gewoven vinylvloeren, keramische tegels en textiel. Steek daarna je handen uit de mouwen en toets je eigen creativiteit bij een interactieve workshop. Samen met onze partners sparren wij over de hospitality omgeving van morgen en geven wij vorm aan de veelzijdige ontwerpmogelijkheden.

PROGRAMMA

9:00 Inloop
9:10 Intro
9:20 Pechakucha partners
9:45 Workshop
10:35 Bespreking Workshop
10:45 Afsluiting