DDW Deep Design Tours #1

Informatie

Tijd: 09:30 tot 13:00

24/10 – The Facets of Hospitality

Hospitality is niet meer weg te denken uit onze industrie en is inmiddels bijna een (container)begrip geworden. Hotels zijn niet enkel een comfortabel logeeradres, maar ook een plek om langer te verblijven, te werken of mensen te ontmoeten. Dit geldt ook voor werkplekken: hier kom je niet meer om van 9 tot 5 aan je stoffige bureau te werken, maar om even weg te zijn van huis en je collega’s in een ongedwongen setting te zien. Tijdens deze tour laat Peter je de veelzijdigheid van Hospitality zien in al zijn verschillende facetten!

Waarom wil je hierbij zijn?
In elk facet van het interieur kan je Hospitality toepassen. Zo uitgebreid als dit thema is, zo uitgebreid is ook deze tour. Hierbij kan je denken aan bijzondere materialen die je een goed gevoel geven, comfy meubels en alles daartussenin. Oplossingen die breed toepasbaar zijn voor verschillende projecten.

Peter van den IJssel
Als Spin in ’t Nest in Broeinest ADAM ben ik dagelijks bezig met Hospitality. Niet alleen komen er tal van hotel- en retailprojecten voorbij waar dit een rol speelt. Ook zelf ben ik hiermee bezig; van adviesgesprekken tot het laagdrempelige karakter van Broeinest waar iedereen zich goed voelt.

Programma
09:15 – Ontvangst met ontbijt uit het vuistje
09:30 – Aftrap door Spin in ’t Nest
10:00 – Vertrek Deep Design Tour
13:00 – Terugkomst Broeinest EHV met lunch

Is dit event vol? Meld je dan aan voor de reservelijst. Stuur hiervoor een mail naar info@broeinest.nl met als onderwerp ‘The facets of Hospitality | 24/10’.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan kan je je afmelden door een e-mail te sturen naar info@broeinest.nl. Dit kan tot 21 oktober kosteloos, daarna zijn wij genoodzaakt om €75,- in rekening te brengen. Dit geldt zowel voor annuleringen na 21 oktober als een no show.