Broeinest tours

Wegens de verder aangescherpte maatregelen hebben wij besloten om de tours op onze Broeinest locaties te annuleren.

Al onze locaties zijn en blijven de komende tijd wel gewoon dagelijks van 09:00 tot 17:00 geopend en je bent ook meer dan welkom om een bezoek aan 1 van onze Broeinesten te brengen. Maak aub een persoonlijk afspraak zo kunnen we de stroom beter controleren en bieden we jou nog meer ruimte en persoonlijke aandacht. Gedurende deze afspraak is er de ruimte om zelfstandig een bezoek te brengen aan onze locaties, je te laten inspireren door duizenden diverse materialen en je vragen te kunnen stellen aan onze Spinnen.

We zullen de groepstours  op een ander moment weer inplannen maar wachten, zoals jullie hopelijk begrijpen, even met het prikken van een datum totdat de cijfers weer zijn gedaald en de maatregelen worden versoepeld.

————————————

 

Altijd al nieuwsgierig geweest wat je in Broeinest kan ontdekken, wat je van ons kan verwachten en met welke vragen je bij ons terecht kan? Tijdens de Broeinest tour geeft de Spin in ’t Nest je in een sneltreinvaart uitleg over Broeinest en zet alle partners in het zonnetje.

Stap op de fiets of spring in de auto dan beginnen we met een kop koffie en vertellen wij je alle ins and outs. Deze sessies zijn bedoeld voor (interieur)architecten, bouwers, ontwerpers en stylisten en alle andere professionals die werkzaam zijn in de interieurbranche. We starten om 09:30 en ronden af om 11:30.