Basis cursus Sketch-Up RDAM #6

De eerste series zaten binnen no time vol, dus pakken we in 2019 lekker door. Ook in de maand februari kun je in Broeinest RDAM terecht voor een basis cursus Sketch-Up. Deze cursus wordt gegeven door Marian van Olst van Studio Jet. Met ruim 18 jaar ervaring in het vak als interieurontwerper en schrijfster van het veel gebruikte boek “3D tekenen met Google Sketch-Up” is zij één van de beste Sketch-Up docenten van Nederland. Wij zijn dan ook heel blij om samen met Marian deze workshop in Broeinest RDAM te mogen organiseren.

Benieuwd? Lees hier voor alle ins en outs en meld jezelf aan!

Is Rotterdam te ver weg? Deze workshop wordt ook gegeven op onze Broeinest locaties in Eindhoven en Amsterdam! Hou hiervoor onze agenda in de gaten.

12/02

Zomerhofstraat 71
3032 CK Rotterdam


VOOR WIE IS DEZE CURSUS?Voor interieurontwerpers, stylisten, architecten, tuinarchitecten, meubelmakers of makelaars die graag mooie en professionele 3D tekeningen willen maken om opdrachtgevers te overtuigen en het eindresultaat beter visueel te presenteren.WAT GA JE LEREN TIJDENS DE CURSUS?De cursus wordt gegeven aan een kleine groep, waardoor er veel ruimte is voor individuele aandacht. De cursus bestaat uit drie lessen verdeeld over drie ochtenden. Steeds met een week ertussen, zodat je thuis huiswerk kunt maken en kan oefenen met het programma. De tweede en derde les kan je al je vragen stellen. De vragen behandelen we klassikaal, want ook van vragen van anderen kan je super veel leren. Tijdens de cursus gaan we stap voor stap het programma ontdekken en individueel oefenen. Na afloop van de cursus weet je:• Wat de mogelijkheden zijn van Sketch-Up• Hoe je zo efficiënt mogelijk met het programma aan de slag kunt• Hoe je jouw ontwerp op een mooie manier kunt presenteren• Hoe je indruk maakt met jouw presentatie of ontwerp• Alle tips en tricks van Sketch-Up• Hoe je met plezier en gemak jouw ontwerpen maakt in Sketch-Up• Hoe je een 2D plattegrond op kunt trekken naar een 3D model• Hoe je het model volledig kunt inrichten met componenten (meubels vanuit het online warehouse) en kunt voorzien van kleuren en materialen.WANNEER EN WAT KOST HET?Op 5, 12 en 19 februari van 10:00 tot 13:00 uur in Broeinest RDAM (Zomerhofstraat 71). Uiteraard is koffie en thee inbegrepen :-)Bring your own laptop. Indien je niet in het bezit bent van een laptop, kan je deze huren tijdens de cursus voor €25,-* Dit graag even vermelden bij opmerkingen in het betaalveld. (prijzen zijn excl. btw )Wil jij meer weten en je direct aanmelden? Lees hier dan snel verder. Wacht niet te lang, want de cursussen zijn altijd snel vol!

25/04/2019

Design Lunch x yksi expo @ ehv

12:00 - 14:00

De een bedenkt ontwerpen met een boodschap, de ander maakt ingewikkelde onderwerpen begrijpelijk. Weer een ander ontwikkelt producten die Alzheimerpatiënten helpen bij hun dagelijkse routine. En wat te denken van kleurrijke wand- en vloerbekleding van beton, speels en vrolijk. Want het leven is te kort om altijd over een saaie stoep te lopen, toch? Tot eind maart laten 21 uiteenlopende ontwerpers en ontwerpstudio’s bij Yksi Expo zien wat de meerwaarde is van hun werk, in de tentoonstelling ‘What’s in it for you, The added value of Design’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijd voor een samenwerking met onze overburen; Yksi Expo. We starten de middag met een heerlijke lunch in Broeinest EHV.

Na de lunch geven we het woord aan Katja Lucas, programma manager voor Dutch Design Week, neemt ons mee in de ontwerpwereld en het collectief Driving Dutch Design (DDD), waar zij tevens de mentorrol op zich neemt. DDD staat bekend 
als de katalysator voor talentvolle, creatieve ondernemers. Elk jaar selecteren Dutch Design Foundation, Beroepsvereniging Nederlands Ontwerp en ABN AMRO 20 studio’s die 10 maanden lang een intensief professionaliseringstraject aangaan. Door het gezamenlijke netwerk en de parate kennis van de initiatiefnemers kunnen ontwerpers zo het nodige zakelijk inzicht krijgen om vervolgens hun zelfstandige beroepspraktijk gezond en succesvol te ontwikkelen.

Na de presentatie van Katja wandelen we gezamenlijk naar Yksi Expo, waar Meike Fleskens en Daria Biryukova hun project in de expositie zullen toelichten. Daarna is er ruimte om de tentoonstelling te bekijken en in gesprek te gaan. Een event over ondernemen, krachten bundelen en Dutch Design!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eindhoven

25/04/2019

Meet Cosentino met Gaby van Gestel @ Broeinest ADAM

16:00 - 18:00

Tijdens deze middag in Broeinest ADAM kan je kennis maken met de nieuwste Dekton Stonika & Dekton Slim collecties van onze partner Cosentino.

Daarnaast zullen we samen met Trendwatcher & Concept Designer Gaby van Gestel terugblikken op de trends die zij heeft gespot in Milaan. Natuurlijk sluiten we af. met een gezellige netwerkborrel in Italiaanse sfeer!

 

 


Amsterdam

29/04/2019

Modular Light Sessions #1 @ ADAM

13:00 - 16:30

Samen met Modular organiseren we bij Broeinest ADAM een aantal Lighting Sessions zodat jij weer op de hoogte bent van alle ins and outs op het gebied van verlichting. In een paar uur ontdek je de kracht van goede verlichting in een project. Daan Capello, lighting designer bij Modular, leert je meer over de nieuwste lichttechnieken en natuurlijk veel tips om een goed lichtplan te maken. Met een select gezelschap bespreken wij de zaken waar jij als (interieur)architect tegen aan loopt en zoeken we gezamenlijk naar de oplossing. We hebben zowel een ochtend als een middag sessie en wij zorgen voor een fijne en gezonde lunch!
Meld je als (interieur)architect nu aan voor de Lighting Sessions in Broeinest ADAM op 29 april om 13:00. We hebben plek voor minimaal 4 en maximaal 8 personen.
Geen tijd om op 29 april aanwezig te zijn? Niet getreurd we hebben op de volgende data ook nog een aantal sessie’s gepland staan:

Meld je als (interieur)architect nu aan voor de Lighting Sessions in Broeinest ADAM op 29 april om 13:00. We hebben plek voor minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Geen tijd om op 29 april aanwezig te zijn? Niet getreurd we hebben op de volgende data ook nog een aantal sessie’s gepland staan:

Dinsdag 7 mei – 10:00 tot 13:00
Woensdag 15 mei – 10:00 tot 13:00


Amsterdam

30/04/2019

Interior Sketch - Module 2 perspectieftekenen #1

13:30 - 16:30

Vanaf maart organiseert Olga Adler van InteriorSketch in Broeinest ADAM een cursus handmatig interieurtekenen. Hierna kan je zonder standaard computerprogramma’s uit de losse pols sfeerschetsen maken van jouw persoonlijke voorgestelde interieur of meubel.

Module 2 – Perspectieftekenen
Een 2D-plattegrond doet een relatief groot beroep op het voorstellingsvermogen, terwijl een perspectieftekening sneller duidelijkheid biedt of je voorstel past binnen het wensenpakket van je klant. Een tekening in perspectief is redelijk gemakkelijk op te zetten en hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Geef met deze techniek een goede indruk van lichtinval, contrastwerking en herkenbaar materiaal voor meubels en overige elementen in het interieur.
Let op: Heb je Module 1- plattegrondtekenen niet gevolgd dan is het handig een extra basis les handmatig tekenen te volgen. Hiervoor kan je contact opnemen met Olga Adler van InteriorSketch.

Voor wie? 
Deze cursus is voor elke interieurprofessional geschikt, of je nu binnenhuisarchitect, interieurspecialist of meubelontwerper bent.

Wanneer?
De cursus bestaat uit 4 dagdelen op dinsdag middag 30 april, 14, 21 mei en 4 juni van 13:30 – 16:30. Daarnaast krijg je 6 uur huiswerkbelasting, een werkboek en video-ondersteuning tijdens de les.

Over InteriorSketch

Olga Adler is oprichter van InteriorSketch. Zij is al bijna 10 jaar succesvol in Nederland als grafisch vormgever, illustrator en docent. Haar sfeerimpressies worden gebruikt door architecten, meubelmakers, interieurstylisten. Als docent brengt Olga haar ervaringen met veel voorbeelden over op haar studenten: leren kijken naar vormen, texturen en de werking van licht en schaduw. En passant deelt ze met gevarieerde oefeningen en persoonlijke aanwijzingen ook de tips en tricks om te tekenen.

Meer weten over hoe zoiets in zijn werk gaat? Kijk dan het filmpje hieronder ga naar de website van InteriorSketch of schrijf je direct in

Amsterdam

30/04/2019

Material Footprint Workshop ADAM

15:00 - 17:00

Wat zijn duurzame materialen en welke duurzame materialen zijn er eigenlijk? En wat vind jij belangrijk binnen het thema duurzaamheid, maar vooral; wat past bij jouw ontwerp identiteit? Tijdens deze door onszelf ontwikkelde workshop behandelen en brainstormen we over de onderdelen van duurzaamheid en belichten we verschillende visies en elementen van duurzaamheid.

Dus ben je ook altijd op zoek naar duurzame materialen maar zien jij en je team door de bomen het bos niet meer? Tijdens onze interactieve workshop MATERIAL FOOTPRINT laten wij jullie zien hoe dat komt en ontdekken en bepalen we samen de duurzaamheid van materialen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of interesse in het volgen van deze workshop? Meld je dan snel aan.


Amsterdam

07/05/2019

A Modular Morning #1 @ EHV

10:00 - 13:00

Ontdek in 1 ochtend de kracht van het merk Modular Lighting Instruments. Mike van Rooij, creative consultant bij Modular, leert je meer over lichtplannen maken, de ondersteuning die Modular kan bieden bij projecten en laat je kennismaken met de tijdloze armaturen. Met een select gezelschap bespreken wij de zaken waar jij als architect tegen aan loopt en zoeken we gezamenlijk naar de oplossing. We sluiten de sessie af met een gezamenlijke lunch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eindhoven

07/05/2019

Modular Light Sessions #2 @ ADAM

10:00 - 13:00

Samen met Modular organiseren we bij Broeinest ADAM een aantal Lighting Sessions zodat jij weer op de hoogte bent van alle ins and outs op het gebied van verlichting. In een paar uur ontdek je de kracht van goede verlichting in een project. Daan Capello, lighting designer bij Modular, leert je meer over de nieuwste lichttechnieken en natuurlijk veel tips om een goed lichtplan te maken. Met een select gezelschap bespreken wij de zaken waar jij als (interieur)architect tegen aan loopt en zoeken we gezamenlijk naar de oplossing. We hebben zowel een ochtend als een middag sessie en wij zorgen voor een fijne en gezonde lunch!

Meld je nu aan voor de Lighting Sessions in Broeinest ADAM op 29 april om 13:00. We hebben plek voor minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Geen tijd om op 7 mei aanwezig te zijn? Niet getreurd we hebben op de volgende data ook nog een aantal sessie’s gepland staan:

Woensdag 15 mei – 10:00 tot 13:00


Amsterdam

07/05/2019

Tactile Tuesday Afternoon

13:00 - 17:00

Elke 1e dinsdag van de maand kun je alle Broeinest RDAM Partners ontmoeten, spreken en om advies vragen op onze Tactile Tuesday.

Wil je meer informatie over de collectie van Kvadrat? De mogelijkheden op het gebied van verlichting van Modular? De oplossingen die Forbo je kan bieden? Je laten inspireren door de acrylaat collecties van Pyrasied? De collecties van Baars & Bloemhoff ontdekken? Toepassingen voor de producten van Barri & More verkennen? Duiken in het verhaal achter Interface? Meer weten over de diversiteit wat Intercodam te bieden heeft? Nieuwsgierig naar de merken van Nordermöbler? Altijd al willen weten hoe het Dock Four systeem werkt? Nieuwsgierig naar hoogwaardig PVC van Gerflor? Of op zoek naar circulair en vooruitstreven kantoormeubilair van Drentea?

Kom dan binnenlopen op onze Tactile Tuesday Afternoon en stel je vragen direct aan onze Partners!

 

Rotterdam

14/05/2019

Interior Sketch - Module 2 perspectieftekenen #2

13:30 - 16:30

Vanaf maart organiseert Olga Adler van InteriorSketch in Broeinest ADAM een cursus handmatig interieurtekenen. Hierna kan je zonder standaard computerprogramma’s uit de losse pols sfeerschetsen maken van jouw persoonlijke voorgestelde interieur of meubel.

Module 2 – Perspectieftekenen
Een 2D-plattegrond doet een relatief groot beroep op het voorstellingsvermogen, terwijl een perspectieftekening sneller duidelijkheid biedt of je voorstel past binnen het wensenpakket van je klant. Een tekening in perspectief is redelijk gemakkelijk op te zetten en hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Geef met deze techniek een goede indruk van lichtinval, contrastwerking en herkenbaar materiaal voor meubels en overige elementen in het interieur.
Let op: Heb je Module 1- plattegrondtekenen niet gevolgd dan is het handig een extra basis les handmatig tekenen te volgen. Hiervoor kan je contact opnemen met Olga Adler van InteriorSketch.

Voor wie? 
Deze cursus is voor elke interieurprofessional geschikt, of je nu binnenhuisarchitect, interieurspecialist of meubelontwerper bent.

Wanneer?
De cursus bestaat uit 4 dagdelen op dinsdag middag 30 april, 14, 21 mei en 4 juni van 13:30 – 16:30. Daarnaast krijg je 6 uur huiswerkbelasting, een werkboek en video-ondersteuning tijdens de les.

Over InteriorSketch

Olga Adler is oprichter van InteriorSketch. Zij is al bijna 10 jaar succesvol in Nederland als grafisch vormgever, illustrator en docent. Haar sfeerimpressies worden gebruikt door architecten, meubelmakers, interieurstylisten. Als docent brengt Olga haar ervaringen met veel voorbeelden over op haar studenten: leren kijken naar vormen, texturen en de werking van licht en schaduw. En passant deelt ze met gevarieerde oefeningen en persoonlijke aanwijzingen ook de tips en tricks om te tekenen.

Meer weten over hoe zoiets in zijn werk gaat? Kijk dan het filmpje hieronder ga naar de website van InteriorSketch of schrijf je direct in

Amsterdam

15/05/2019

A Modular Morning #2 @ EHV

10:00 - 13:00

Ontdek in 1 ochtend de kracht van het merk Modular Lighting Instruments. Mike van Rooij, creative consultant bij Modular, leert je meer over lichtplannen maken, de ondersteuning die Modular kan bieden bij projecten en laat je kennismaken met de tijdloze armaturen. Met een select gezelschap bespreken wij de zaken waar jij als architect tegen aan loopt en zoeken we gezamenlijk naar de oplossing. We sluiten de sessie af met een gezamenlijke lunch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit evenement is volgeboekt.

Eindhoven