Deze ware creatieve speel- & werkplaats is een concept van Baars & Bloemhoff

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers gericht op interieurmaterialen. Broeinest is opgericht door Baars & Bloemhoff en brengt  producenten, merken en materialen samen in het Broeinest concept in zowel Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en binnenkort ook Utrecht, en bundelen hun krachten om samen architecten en ontwerpers te voorzien van het juiste materiaaladvies, een boeiend programma aan events en kersverse trends. Broeinest biedt een breed scala aan faciliteiten. We organiseren workshops, lezingen, ontbijt- en lunchsessie die zowel publiek toegankelijk zijn als op maat worden gemaakt op het gebied van interieur, design en materiaal. Je kunt dagelijks bij ons aanschuiven om te flexwerken, je kunt gebruik maken van onze lasersnijder en vergaderruimtes en daarnaast kun je altijd in Broeinest terecht voor materiaaladvies en projectbegeleiding.

Broeinest is sinds januari 2015 gevestigd op het bruisende Strijp-S in Eindhoven, sinds februari 2017 in het hippe ZoHo (Zomerhofkwartier) in Rotterdam en sinds mei 2018 in het rauwe en creatieve Amsterdam-Noord. Ben je benieuwd naar de faciliteiten van Broeinest en wil je weten hoe je hier gebruik van kan maken? Neem dan contact op via info@broeinest.nl.

Openingstijden: ma. t/m vr. 09.00 tot 17.00 uur (weekenden of avonden in overleg).

Materialiseren en werken aan producten kan gemakkelijk in Broeinest.


Deze ware creatieve speel- & werkplaats is een concept van Baars & Bloemhoff, leverancier van decoratieve interieurmaterialen, en is tot stand gekomen met steun van diverse complementaire partners uit de interieurbranche.  Naast Baars & Bloemhoff tonen ook Akoestiek Montage Brabant | Barrisol, Barri & More, Busch-Jaeger, DRT gietvloeren, DockFour Forbo Flooring, Interface, Kvadrat, Modular Lighting Instruments, Materia, Nordermöbler & Spectrum in Broeinest hun producten en delen ze hun kennis en expertise. 

Ontmoet 'like minded' professionals op diverse leerzame maar vooral leuke events.


Laat je kosteloos en vrijblijvend adviseren over materiaal mogelijkheden en til je project naar een hoger niveau.


Broeinest brengt producenten, merken en materialen samen om zo de (interieur)architect en ontwerper, beter te bedienen, te begrijpen en te bereiken.

Deze ware creatieve speel- & werkplaats is een concept van Baars & Bloemhoff,