We are hiring // Broeinest Academy Trainer

Coming soon: Broeinest #4! Inmiddels is het alweer een paar weken dat Broeinest ADAM feestelijk haar deuren opende en we kunnen je alvast verklappen dat het daar niet bij blijft. Na Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam, is het de beurt aan Utrecht. En misschien wordt jij wel hét gezicht van deze nieuwe locatie. Voor het gloednieuwe Broeinest Academy concept op de nog te openen locatie in Utrecht zijn wij namelijk op zoek naar een ‘Broeinest Academy Trainer’.


Als Trainer ben jij het visitekaartje voor de Broeinest Academy van Baars & Bloemhoff op de nog te openen locatie in Utrecht. Broeinest Academy is hét training center voor interieurbouwers, (interieur)architecten en dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor makers, ontwerpers en studenten. Jij brengt producenten, merken en materialen samen in een inspirerende omgeving om hiermee de (interieur)architecten, ontwerpers en studenten een onvergetelijke materiaal-experience te bieden. Je leidt ze op om de materialen op de juiste manier te bewerken, zodat ze optimaal toegepast kunnen worden.

Broeinest Academy biedt een breed scala aan faciliteiten. Interieur professionals kunnen in Broeinest Academy terecht voor materiaaladvies. Ook organiseren we trainingen, workshops, lezingen en ontbijtsessies op het gebied van interieur, design en materiaal, die zowel publiek toegankelijk zijn als op maat worden gemaakt. Daarnaast stellen we flexwerkplekken, een werkplaats en vergaderkamers ter beschikking. Jij gaat er als Trainer voor zorgen dat makers, ontwerpers en studenten zich in Broeinest Academy thuis voelen, geïnspireerd worden en actief zijn.

WAT JE OP VERJAARDAGEN VERTELT DAT JE DOET
Afhankelijk van de verjaardag en het publiek kun je alle kanten op met je functie. Van ‘personal trainer’ tot ‘machine sleutelaar ’ en van ‘event organisator’ tot ‘materiaaladviseur’. Elke dag is anders in Broeinest Academy en wordt jouw flexibiliteit gevraagd.

WAT JE ÉCHT DOET
• Je weet alles van (plaat) materialen, volgt ontwikkelingen in het vakgebied en weet wat er speelt binnen de interieurarchitectuur. Je inspireert anderen met jouw kennis, ook via sociale media.
• Je vindt het leuk om nieuwe materialen te ontdekken en de toepassing hiervan te verkennen, al dan niet in combinatie met andere materialen.
• Je ontwikkelt trainingsmodules op basis van de productgroepen van Baars & Bloemhoff, zoals HI-MACS® Solid Surface, HPL, lijm- en fineerproducten en dragermateriaal. Je doet dit in samenwerking met een van onze Broeinest partners.
• Je organiseert evenementen en geeft trainingen die erop gericht zijn om onze relaties een onvergetelijke materialen-experience te geven, waarbij zij in een inspirerende omgeving kennis en vaardigheden opdoen om onze materialen te leren bewerken.
• Je ontvangt elke relatie vol enthousiasme en ondersteunt ze met actuele informatie en inspirerende materialen. Je luistert naar de behoeften van je gesprekspartner en geeft uitstekende adviezen over interieurmaterialen.
• Je organiseert creatieve samenwerkingsverbanden met de partners van Broeinest en andere bedrijven en bouwt aan duurzame relaties en onderhoudt diverse contacten van makers, studenten, tot ontwerpers en leveranciers.WAT DE SAMENSTELLING VAN JE TEAM IS
Jij bent de Trainer van Broeinest Academy. Je rapporteert aan de Formulemanager van Baars & Bloemhoff en hebt veelvuldig contact met de Spinnen in ’t Nest van de andere Broeinesten. Je werkt nauw samen met de diverse partners.

HOE JE DAG ERUIT KAN ZIEN
Met een espresso in je hand zorg je dat het training center klaar is voor gebruik. Je bent gisteren bij een beurs in Duitsland geweest, daar heb je een interessante toepassing gezien van één van onze meest gebruikte materialen. Dit vond je mega boeiend, je plaatst een berichtje op Facebook en Instagram om deze ervaring met anderen te delen. Vandaag komt er een groep TU studenten naar de Academy die graag meer wil weten over de toepassingsmogelijkheden van Solid Surface. Jij ontvangt ze in de materialenbibliotheek en neemt ze mee naar het training center. Daar vertel je hen in het kort het concept achter Broeinest Academy en dan gaan jullie aan de slag. Je vertelt over de materiaalstructuur en toepassingsmogelijkheden van Solid Surface en laat enkele prachtige voorbeelden zien hoe dit materiaal is toegepast in de ziekenhuiswereld. De interesse van de studenten is gewekt. Daarna laat je zien hoe het materiaal te bewerken is en mogen de studenten zelf met de machines aan de slag. Aan het einde van de dag gaan zij naar huis met een goed beeld van dit mooie materiaal en… een hippe zelf gemaakte fruitschaal.

Tussendoor beantwoord je diverse mailtjes en zorg je dat de agenda voor de komende weken weer kloppend is. Morgen komt er namelijk een interieurarchitect met opdrachtgever, die graag materiaaladvies willen over een nieuw te openen horeca concept. Je inspireert ze met bijzondere en populaire materialen, adviseert over de specificaties en verwerking en verwijst ze met een helder overzicht door naar diverse interieurbouwers uit hun regio. Als de studenten na een onvergetelijke dag weer huiswaarts zijn gegaan, ga jij nog even aan de slag met je social media content en de uitnodigingen voor het fabrieksbezoek aan één van de partners. Daarna beantwoord je de laatste mailtjes en dan is je dag weer voorbij gevlogen!WIJ VRAGEN
• Minimaal HBO werk- en -denkniveau.
• Basiskennis houtbewerking, hydrauliek, pneumatiek, machinekennis, verspanings- en CNC-techniek.
• Aantoonbare affiniteit met interieurarchitectuur, - ontwerp en - materialen.
• Meer dan uitstekende contactuele eigenschappen en didactische vaardigheden.
• Overtuigingskracht, inlevingsvermogen, creativiteit, oplossend vermogen, netwerken en initiatief. Je deelt onze waarden: Deskundig, Open, Onafhankelijk en Vooraan!

WIJ BIEDEN
• Een passend salaris met groeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Ongekend goede en open werksfeer.
• De mogelijkheid om mee te gaan op bouwreis waar we mensen in ontwikkelingslanden helpen hun eigen huis te bouwen.
• 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen.
• Reiskostenvergoeding, vakantiegeld en pensioenregeling.
• Korting op alle materialen die we verkopen.
• Ruimte voor ideeën. Daar staan we altijd voor open.
• Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
• Als je wilt ontwikkelen en groeien, bespreken we samen welke opleiding/traject voor jou geschikt zou zijn.
• Een baan bij een snelgroeiend bedrijf waar verandering de enige constante is.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Stuur dan je motivatie en CV naar Baars & Bloemhoff t.a.v. Saskia Tuinier via stuinier@baars-bloemhoff.nl

Sollicitaties zonder motivatie kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Deze personeelsadvertentie is niet bedoeld voor acquisitie.