Save the date(s)…

2017 is weer in volle gang en ook dit jaar willen wij jullie verrassen, inspireren, onze kennis delen en enthousiast maken op het gebied van design, interieur en materiaal. Daarom hebben wij onze agenda weer goed gevuld met ontbijtsessies, fabrieksbezoeken, Materia Café sessies en zomerfeesten waar ook jij bij aan kan schuiven. In 2017 zullen we op maar liefst twee locaties actief zijn en we zullen dan ook zowel in Eindhoven (EHV) als in Rotterdam (RDAM) de mooiste events voor jullie optuigen.


Wat kun je zoal verwachten? We organiseren in 2017 standaard 3x Breakfast@Broeinest, 3x Broeinest Bezoekt en 3x Materia Café, per locatie! Dus dat betekent voor zowel EHV als RDAM negen vaste events per jaar. Daarnaast vullen wij onze agenda met mooie Partenersessies en gaan wij samen met onze partners aan de slag om gespecialiseerde events te maken die zich focussen op een bepaald product, materiaal of sector.  

materia café | the naturals


materia café | fake it till you make it


We zijn nog hard aan het werk om al onze plannen in te vullen zodat we kwalitatief hoogwaardige events neer kunnen zetten. Dat betekent soms dat we nog bezig zijn met het benaderen van de juiste spreker omtrent een onderwerp en dat er snel meer info volgt. Maar de data’s zijn wel al bekend en we kunnen ook al van sommige events het tipje van de sluier oplichten. Zo kun je bijvoorbeeld op dinsdag 14 maart in Broeinest EHV terecht voor een acoustic session van AMB | Barrisol en Baars & Bloemhoff en leer meer over het thema akoestiek en welke technieken, middelen en oplossingen je kunt inzetten bij een project. Of schrijf je alvast in voor de allereerste ontbijtsessie in ons gloednieuwe Broeinest RDAM die ingevuld wordt met een lokale ontwerp partij. Maar ook kun je alvast je plekje voor een van de populaire Materia Café’s veilig stellen of je zitplaats in de bus bemachtigen met onze Broeinest Bezoekt | Busch-Jaeger, een tweedaagse trip naar de fabriek van dit elektrotechniek bedrijf in Lüdenscheid met aansluitend een bezoek aan het belevingscentrum in Nieuwegein.  

zomerfeesten


Kortom we hebben weer een bomvolle agenda dit jaar met genoeg events om elkaar te inspireren!