Win een reis naar Salone del Mobile in Milaan!

Februari is een bijzondere maand voor ons met de opening van ons tweede Broeinest, een geheel vernieuwde huisstijl en website. Om dit te vieren lanceren we in februari een bijzondere winactie waarbij je kans maakt op een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar hét design event van het jaar de Salone del Mobile in Milaan!

 
De Salone del Mobile is dé jaarlijkse internationale designbeurs. Al meer dan 50 jaar vindt het event plaats in Milaan. De Salone zet hiermee de wereldwijde standaard voor exclusief design en kwalitatief hoogwaardige producten.Het beursterrein (Fierra) trekt jaarlijks meer dan 300.000 zakelijke en professionele bezoekers uit de hele wereld. Waar de beurs zich vooral richt op interieurdesign zijn in het centrum van Milaan tegelijkertijd honderden presentaties op een breder gebied van design te bewonderen.

Moodboard Voorbeeld #1


Moodboard Voorbeeld #2


Baars & Bloemhoff presenteert daar net als vorig jaar in Milaan de uitkomsten van haar ‘Transitions’ project. Dit jaar verhuizen ze naar de spectaculaire nieuwe locatie Ventura Centrale midden in Milaan in de oude gewelven onder het centraal station. Voor ‘Transitions II’ hebben we Sabine Marcelis, David Derksen, Klaas Kuiken, Daphna Laurens, Paul Heijnen en rENs uitgedaagd om onze materialen opnieuw te verbeelden en vorm te geven. 

PRIJS
Voor 2 x 2 personen een bezoek aan de Baars & Bloemhoff 'Transitions II' expositie bij Ventura Centrale in Milaan. Inclusief vlucht naar Milaan en 2 hotelovernachtingen. Zodat je tijd genoeg hebt om het overweldigende programma te verkennen! 

OPDRACHT #SHAREYOURMOOD
Maak een moodboard met spullen die je thuis hebt. Post jouw creatie met de hashtag #shareyourmood en tag @broeinest op Instagram of Facebook. De twee meest creatieve inzendingen winnen deze bijzondere prijs! 

WINNAARS
De winnaars worden op 1 maart 2017 bekend gemaakt via Instagram, Facebook en uiteraard deze nieuwsbrief.

Moodboard Voorbeeld #3


HEEL VEEL SUCCES! #SHAREYOURMOOD