Broeinest zoekt Stagiaire(s)!

Broeinest zoekt Stagiaire(s)! Wij zijn op zoek naar een meeloop stagiaire voor onze Broeinest vestigingen Eindhoven en Rotterdam gedurende de periode augustus 2017 tot en met januari 2019.

Tijdens je stageperiode leer je bij Broeinest veel over de design- interieur & architectuur industrie. Je verdiept je in de materialen en maakt kennis met het organiseren van relevante en vernieuwende evenementen binnen deze industrieën. Je bent bij ons continu bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wij bieden je veel vrijheid, diversiteit & flexibiliteit en een kans om je netwerk enorm uit te breiden. In Broeinest zijn goede ideeën altijd welkom, we horen dus ook graag jouw ideeën. Daarnaast kom je terecht in een prettige werkomgeving met een gezellig team waar je geregeld uitgedaagd wordt voor een potje pingpong!

Interesse?? Stuur dan je C.V. met motivatie naar eindhoven@broeinest.nl of naar rotterdam@broeinest.nl

 


Wij zoeken...Een aanpakker, een sociaal dier, iemand die z'n mannetje staat en niet op zijn/haar mondje is gevallen. Iemand vol initiatief en energie die graag mensen verder helpt en zich zelf tot een expert wil ontwikkelen. Bij ons is het belangrijk dat je altijd jezelf bent en dat je goed met mensen kan omgaan. Wij zijn heel flexibel dus verwachten wij dit ook van jou. Affiniteit met sociale media, bloggen, Adobe software (photoshop, indesign) & vormgeving (design, styling, grafisch, interieur, materiaal).Wij bieden...Een meeloopstage, een waanzinnige netwerk, goede begeleiding, ruimte om jezelf te ontwikkelen, stagevergoeding, een leuke tijd en vooral heel veel kennis binnen de design, interieur & architectuur wereld."Ik ervaar mijn stageperiode als super positief. De vernieuwende manier van werken, de diversiteit in de werkzaamheden en de flexibiliteit en vrijheid die ik kreeg van Janou zorgde hier onder andere voor. Broeinest is een inspirerende, dynamische en levendige plek waar je jezelf kunt ontwikkelen gedurende je stage. " - Issy Heijnerman (september 2015 - januari 2016), 3e jaar Studente International Lifestyle Studie.

"Broeinest is een stageplek waar je veel over jezelf ontdekt, in contact komt met verschillende mensen, werkt aan diverse projecten en waarbij je jezelf nooit verveeld. Vanaf dag 1 vul je je database al met interessante en vernieuwende materialen, initiatieven, projecten, designers en architecten. Op deze inspirerende plek raak je continu geprikkeld door de mensen, collega's en prachtige producten." - Eline Smits (januari 2016 - juni 2016), 3e jaar Studente International Lifestyle Studies

Interesse?? Stuur dan je C.V. met motivatie naar eindhoven@broeinest.nl of naar rotterdam@broeinest.nl