Broeinest Eindhoven zoekt een Spin in ’t Nest!

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Wij brengen vernieuwende materialen, producten, merken en producenten samen in een inspirerende omgeving. Zo ondersteunen, adviseren en inspireren wij ontwerpers en makers. De ontwerper en interieurarchitect kan bij Broeinest terecht voor materiaaladvies en projectbegeleiding. Broeinest biedt daarnaast een breed scala aan faciliteiten. We organiseren regelmatig workshops, lezingen, exposities en ontbijt- en lunchsessies. Onze evenementen zijn zowel publiek toegankelijk als op maat samengesteld en gaan over interieur, design en materiaal. Daarnaast is Broeinest een plek om te werken en stellen wij flexwerkplekken, een werkplaats, vergaderkamers en een lasersnijder ter beschikking. En het mooiste is, wij zijn op zoek naar een Spin in ’t Nest voor onze locatie in EHV!

Broeinest DDW Matter Revealed

Als Spin in ’t Nest ben jij het visitekaartje voor het Broeinest van Baars & Bloemhoff op het bruisende Strijp-S in Eindhoven. Heb jij affiniteit met de interieurindustrie en kan jij bezoekers enthousiasmeren en verbinden? Ben jij ondernemend, steek je graag je handen uit de mouwen en houd je van veel diversiteit in je werkzaamheden? Leg je gemakkelijk contacten en heb je oog voor wat er speelt binnen de wereld van interieurontwerp en architectuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT JE OP VERJAARDAGEN VERTELT DAT JE DOET
Afhankelijk van de verjaardag en het publiek kun je alle kanten op met je functie. Van ‘Jeu de Boules banen bouwer’ tot ‘design connector’ en van ‘event organisator’ tot ‘materiaaladviseur’. Elke dag is anders in Broeinest en dus wordt jouw flexibiliteit gevraagd.

WAT JE ÉCHT DOET
De Spin in ’t Nest is het aanspreekpunt voor (potentiële) klanten en gebruikers van Broeinest en is verantwoordelijk voor de overall planning van diverse evenementen. Als Spin werk je actief aan het creëren en uitbouwen van het huidige netwerk van interieurarchitecten en interieurprofessionals. Jij bent het gezicht van Broeinest EHV en houd je je op operationeel niveau bezig met alles wat er binnen Broeinest gebeurt. Daarnaast heb je regelmatig contact met de andere Broeinesten in Rotterdam en Amsterdam en werk je samen aan events, presentaties en beurzen. Je takenpakket is dus veelzijdig en uitdagend. Ga jij met ons deze uitdaging aan?

HOE JE DAG ERUIT KAN ZIEN
Met een cappuccino in je hand zorg je dat alle lampen aangaan, stalenkarren weer netjes bijgevuld zijn en de vergaderruimte klaar staat. Ondertussen maak je een praatje met één van de vaste flexers en een collega. De groep architecten die komt vergaderen arriveert, jij wijst ze naar de vergaderruimte en vertelt even in het kort aan hen wat het concept achter Broeinest is. Je neemt plaats achter je laptop aan één van de flexplekken, beantwoordt diverse mailtjes en zorgt dat de agenda voor de komende weken weer kloppend is.

De eerste afspraak van de dag staat al in Broeinest, interieurarchitect met opdrachtgever, die graag materiaaladvies willen over een nieuw te openen horeca concept. Jij leidt ze rond door de ruimte en luistert naar hun wensen en verwachtingen. Je inspireert ze met bijzondere en populaire materialen die veelvuldig worden toegepast, adviseert over de specificaties en verwerking en verwijst ze met een mooi overzicht door naar diverse interieurbouwers uit hun regio. Je wandelt voor de pauze nog even langs de werkplaats en vraagt of ze daar nog wat tips & tricks kunnen gebruiken voor het werken met de lasermachine. Na de pauze ga je aan de slag met je social media content en de uitnodigingen voor het fabrieksbezoek aan één van de partners. Ondertussen help je een clubje ontwerpers die opzoek zijn naar materiaal voor een expo ontwerp waar ze mee bezig zijn.

Einde van de dag heb je nog een korte meeting met enkele lokale creatieve bedrijven om de mogelijkheden te bespreken om samen een event te organiseren voor designers uit de regio.Daarna beantwoord je de laatste mailtjes, plant een paar afspraken voor de lasersnijder in en dan is je dag weer voorbij gevlogen!

Broeinest Eindhoven

WIJ VRAGEN
• Minimaal HBO werk- en -denkniveau.
• Aantoonbare affiniteit met interieurarchitectuur, ontwerp en design.
• Meer dan uitstekende contactuele eigenschappen.
• Creativiteit, netwerken, initiatief, aanpassingsvermogen en inlevingsvermogen. Je deelt onze waarden: Deskundig, Open, Onafhankelijk en Vooraan!

WIJ BIEDEN
• Een passend salaris met groeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Ongekend goede en open werksfeer.
• De mogelijkheid om mee te gaan op bouwreis waar we mensen in ontwikkelingslanden helpen hun eigen huis te bouwen.
• 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen.
• Reiskostenvergoeding, vakantiegeld en pensioenregeling.
• Korting op alle materialen die we verkopen.
• Ruimte voor ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
• Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
• Als je wilt ontwikkelen en groeien, bespreken we samen welke opleiding/traject voor jou geschikt zou zijn.
• Een baan bij een snelgroeiend bedrijf waar verandering de enige constante is.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Stuur dan je motivatie en CV naar Baars & Bloemhoff t.a.v. Saskia Tuinier via stuinier@baars-bloemhoff.nl
Sollicitaties zonder motivatie kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Deze personeelsadvertentie is niet bedoeld voor acquisitie.