And the winners are…

We zijn overweldigd door het aantal inzendingen (bijna 100!) van moodboards voor onze Milaan winactie! Wat leuk om jullie enthousiaste en mooie #shareyourmood creaties te zien. De diversiteit van inzendingen maakte de opdracht voor het kiezen van een winnaar erg interessant voor de jury van Raw Color. Zij hebben gekeken naar het mooie contrast tussen de zorgvuldig geconstrueerde en de spontaan ontstane moodboards en natuurlijk het materiaalgebruik.

Hiermee zijn we verheugd om… te vermelden dat Raw Color Barbara Medo en Moyra Besjes als winnaars hebben uitgeroepen voor de Broeinest #shareyourmood winactie! Hiermee winnen zij beide voor twee personen een reis naar de Salone del Mobile in Milaan!


Raw Color geeft toelichting op de winnende ontwerpen:‘Barbara is gekozen tot winnaar door haar prachtig samengestelde sferisch kleurbeeld en harmonische materiaalkeuze wat een ruimtelijk en rustig beeld creëert. Hiernaast vinden wij de technische uitvoering in lichtgebruik en fotografie van hoge kwaliteit’.‘Voor Moyra is gekozen door haar verrassende materiaalkeuze en het gebruik van bijna dagelijkse elementen in combinatie met onderdelen van een plant. Ook vinden wij hierin de kleuren en spontane kwaliteit van beeld sterk’.We feliciteren de winnaars van harte en kijken uit naar hun bezoek in Milaan! Alvast heel veel plezier gewenst!