Partners

Baars &
Bloemhoff

Met ruim 2500 verschillende decoren en meer dan 25 onderscheidende merken hebben wij voor ieder interieurproject het juiste materiaal en advies in huis. Met veel enthousiasme speuren we internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en trends die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen is inmiddels direct uit voorraad leverbaar. Bezoek onze website voor meer informatie en de gratis online monsterservice of bel voor een afspraak. Wij praten je graag bij over de diverse mogelijkheden.

bezoek website

ehv / rdam / adam

PyraSied

Of het nu om een standaard of op maat gemaakte kunststof plaat, buis of staf gaat of om een speciaal ontwerp, als het kunststof betreft kan PyraSied Xtreme Acrylic het maken. Het team van specialisten maakt gebruik van een gigantische voorraad aan acrylaat (Plexiglas), polycarbonaat (Lexan) en design kunststoffen om unieke en flexibele acrylaatoplossingen te bieden. Vanuit onze passie blijven we nieuwe materialen ontwikkelen en introduceren op de Nederlandse en Europese markt. Op het gebied van bewerkingen is PyraSied servicegericht en baanbrekend.

bezoek website

ehv / rdam / adam

Gispen

Als ontwerper, producent, leverancier en dienstverlener creëert Gispen optimale omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. De kernwaarden Duurzaam, Innovatie, Inspiratie en Design vormen daarbij al meer dan 100 jaar het uitgangspunt. Een intensieve samenwerking met nationale en internationale ontwerpers, klanten, partners en leveranciers leidt tot innovatieve oplossingen voor werk-, leer-, zorg- en woonomgevingen. Gispen staat voor tijdloos en functioneel design. Vanuit haar circulaire ambities stimuleert Gispen duurzaam gebruik en hergebruik van grondstoffen, materialen en producten.

bezoek website

adam

Forbo flooring
systems

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum, zowel verkrijgbaar op rol als in modulaire tegelformaten. Meer dan 90% van de vloeren, produceert Forbo in Nederland. Onze Coralfabriek staat in Krommenie, de Novilonfabriek in Coevorden en onze linoleumfabriek in Assendelft. Wereldwijd genieten miljoenen gezinnen en werknemers van onze vloer. En daar zijn wij trots op!

bezoek website

rdam / adam

Modular Lighting
Instruments

Al bijna 35 jaar is Modular Lighting Instruments een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. We drukken onze stempel op de sector met onze bijzondere campagnes, gedurfde ontwerpen en innovatieve technologie. We zijn wie we zijn en we willen ons onderscheiden van de massa.

bezoek website

ehv / rdam / adam

Spectrum

Sinds haar oprichting in 1941 combineert de Nederlandse meubelfabrikant Spectrum het werk van de meest toonaangevende Nederlandse ontwerpers met dat van de jonge generatie. Spectrum heeft een bijzondere geschiedenis. De Spectrum collectie wordt gevormd door een bijzondere mix van comfort, iconisch design en een functioneel lijnenspel van ongekende schoonheid. Het gebruik van de beste materialen en ons vakmanschap garandeert een hoogwaardige afwerking.

bezoek website

ehv

Cosentino Group

Cosentino Group is een internationaal gericht familiebedrijf dat zich toespitst op de productie en distributie van innoverende en hoogwaardige materialen uit steen voor architectuur en design. Samen met klanten en partners ontwikkelen wij inspirerende designoplossingen met een hoge toegevoegde waarde. In ons assortiment hebben wij toonaangevende merken waaronder Silestone®, Dekton® en Sensa by Cosentino®. Dit zijn steenmaterialen met geavanceerde technische eigenschappen waarmee unieke omgevingen en designs kunnen worden gecreëerd, zowel voor woningen als voor openbare ruimtes.

bezoek website

adam

AMB |
Barrisol

Akoestiek Montage Brabant B.V. is reeds 50 jaar actief in afbouw van projecten. We hebben in de loop der jaren veel ervaring en specialisaties opgedaan. Met onze project gerichte aanpak staan we garant voor een deskundige uitvoering van projecten. Onze projectleiders en werkvoorbereiders begeleiden de projecten van A tot Z. Akoestiek Montage Brabant B.V. is gespecialiseerd in BARRISOL spanplafonds & wanden, Lichtplafonds, Lichtwanden met of zonder bedrukking, systeemplafonds, systeemwanden, metalstud oplossingen, LED visuals & timmerwerken.

bezoek website

ehv

Barri & More

In interieurs met een open structuur of veel harde materialen is akoestiek een belangrijk aandachtspunt. Een goede akoestiek is essentieel voor een goede beleving van een ruimte. Gaat het om een aula, een restaurant of de lobby van een hotel; in alle gevallen is de geluidsabsorptie bepalend. Barri & More heeft bijzondere akoestische oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik, die recht doen aan het design.

bezoek website

rdam / adam

MaterialDistrict

MaterialDistrict is het wereldwijde netwerk op het gebied van innovatieve materialen. MaterialDistrict stimuleert gezamenlijke innovatie op de weg naar een mooiere en duurzamere gebouwde omgeving van hoge kwaliteit. Elk kwartaal exposeert MaterialDistrict 100 unieke materialen binnen een nauwkeurig uitgezocht thema in Broeinest EHV, RDAM & ADAM.

bezoek website

ehv / rdam / adam

Busch-Jaeger

Busch-Jaeger is marktleider met meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek en behoort tot de ABB-groep.  De productie vindt plaats in de fabrieken in Lüdenscheid en Aue vanuit waar ze naar meer dan 60 landen exporteerden. Het assortiment  omvat 5.500 artikelen, van complete installatieprogramma’s met schakelaars, wandcontactdozen, speciale contactdozen, serie-inbouwapparaten, dimmers en bewegingsmelders tot en met geavanceerde elektronische producten voor gebouwmanagement die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

bezoek website

rdam

Wiesner-Hager

De meubels van Wiesner-Hager kenmerken zich door functionele innovatie, dat is verpakt in een verfijnd design en staat voor kwaliteit. De meubels vinden hun toepassing in elke projectmatige omgeving waar gecommuniceerd en gewerkt wordt. Lang voor de actuele discussie over duurzaamheid stond voor Wiesner-Hager de noodzaak van een duurzame ontwikkeling vast. Ze maken een volledige levenscyclusanalyse van het bedrijf en de producten. Zo heeft Wiesner-Hager een eigen energieproductie op de vestigingsplaats.

bezoek website

adam

Intercodam

Intercodam is sinds 1919 de trendsetter op het gebied van tegels en sanitair. Ze staan bekend om onze bijzondere producten en mooie presentaties. Met veelal Italiaanse en Franse fabrieken is Intercodam hét adres voor iedereen die graag mooie en kwalitatief hoogwaardige materialen toepast in eigen huis of project. Naast de laatste trends hebben zij ook de bekende karakteristieke tegels die je huis weer karakter en beleving geven. In Broeinest Rotterdam hebben ze een prachtige presentaties met perfecte combinaties en details. Dus kom een keer langs en raak geïnspireerd!

bezoek website

rdam

Van Besouw | Jabo |
Therdex

Een Van Besouw tapijt of karpet geeft iedere ruimte het juiste karakter. Al vanaf 1839. Wereldwijd staat Van Besouw bekend om het innovatieve lusjestapijt. Vandaag de dag worden de tapijten en karpetten ontwikkelt volgens drie unieke processen: breien, weven en tuften. Therdex staat voor monumentale vloeren van doorleefd hout die comfortabel aanvoelen. Authentieke materialen versterken de sfeer in een ruimte. Dat maakt de Jabo tapijten zo sprekend, met onvervalst karakter in sobere tinten.

bezoek website

adam

Stoopen &
Meeûs

Stoopen & Meeûs is al meer dan 120 jaar specialist in kleurpigmenten en minerale afwerkingen van muren en vloeren. De StucDeco, Crustal, Kalk-, Kalei- en Leemverven worden in Antwerpen met lokale ingrediënten vervaardigd. Een strakke of ruwe natuurlijke look? Dat kan in tal van kleuren!

bezoek website

adam

Weltevree

Bij Weltevree willen we mensen inspireren om een bewuster, socialer en daardoor rijker leven te leiden. De producten in de collectie stimuleren de gebruiker om zijn omgeving het hele jaar door te verkennen en deze op een nieuwe manier te gebruiken. We werken samen met de beste ontwerpers en uitvinders, zowel gevestigde namen als opkomende talenten. Met Floris Schoonderbeek als art director/founder ontwikkelt ons team inventieve producten van eerlijke materialen die een leven lang meegaan. Design products to support quality time!

bezoek website

adam

Dock Four

Een wand op een functionele én esthetische manier stylen, vanuit dat idee is Dock Four in 2015 ontstaan en heeft het bedrijf de multifunctionele Stylepads in het leven geroepen. Een eenvoudig te installeren systeem met eindeloze ontwerpmogelijkheden. Door het persoonlijke karakter en de grote variatie in materiaal, kleur en design, staat Dock Four garant voor verrassende wanden en verfijnde styling in ieder interieurproject.

bezoek website

rdam

Botanico

Botanico is gespecialiseerd in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van binnenbeplanting in een bedrijfsomgeving. Planten zorgen voor welzijn op de werkplek. Een goed verzorgde plantenbak laat een ruimte leven en zuivert de lucht van vluchtige organische stoffen (VOS). Een plantenwand is geluiddempend en verbetert de akoestiek, ideaal voor een open kantoortuin.
Met onze groenkennis krijgt elke plek een geschikte, stijlvolle plant. Vanuit de eigen kwekerij worden de plantenbakken opgemaakt en geleverd. Na plaatsing komen onze medewerkers de beplanting regelmatig bij je controleren en in topconditie houden.

bezoek website

adam

Interface

Interface is ’s werelds grootste producent van commerciële tapijttegels en is toonaangevend bij de ontwikkeling van materialen en processen die ervoor zorgen dat modulaire vloerbedekking minder vraagt van het milieu. Interface creëert vloeren die design, kwaliteit en flexibiliteit met elkaar combineren. Met onze modulaire vloerbedekking kunt u optimaal inspelen op de steeds veranderende eisen van de moderne (werk)omgeving.

bezoek website

rdam

Gerflor

Gerflor Group creëert, vervaardigd en vermarkt innovatieve, decoratieve en duurzame vinyl vloer- en wandoplossingen. Zij ontwikkelen specifieke vloer- en wandoplossingen die in iedere behoefte voorzien binnen de segmenten: residentieel, gezondheidszorg, onderwijs, sport, retail, industrie, kantoren, hospitality en transport.

bezoek website

rdam

Drentea

Drentea Office Furniture ontwikkelt kantoor- en projectmeubilair voor de zakelijke markt. En dit alles op een zo duurzaam mogelijke manier. Zo vindt het gehele ontwerp- en productieproces in eigen land plaats en maakt Drentea gebruik van de nieuwste technologieën om haar energie- en materiaalgebruik te beperken. Een bedrijf dat zich continu blijft ontwikkelen, zowel in het productieproces als op het gebied van sustainable materialen en design.

bezoek website

rdam

Nordermöbler

Nordermöbler is opgericht vanuit een passie voor Scandinavisch design. De kenmerken zijn eenvoud, minimalisme, duurzaamheid en verfijnd materiaalgebruik. Nordermöbler is een platform en agentschap voor hoogwaardige Scandinavische meubelen en verlichting voor projecten, maar ook voor thuis. Ze richten zich op de project (contract) markt, voor architecten en projectinrichters en andere professionals die zich bezighouden met het inrichten van projecten. Daarnaast richten zij zich op de gespecialiseerde retailermarkt voor het woninginterieur. Als platform volgt Nordermöbler de ontwikkelingen op designgebied in Scandinavië op de voet!

bezoek website

rdam