Partners

Baars &
Bloemhoff

Met ruim 2500 verschillende decoren en meer dan 25 onderscheidende merken hebben wij voor ieder interieurproject het juiste materiaal en advies in huis. Met veel enthousiasme speuren we internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en trends die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen is inmiddels direct uit voorraad leverbaar. Bezoek onze website voor meer informatie en de gratis online monsterservice of bel voor een afspraak. Wij praten je graag bij over de diverse mogelijkheden.

bezoek website

ehv / rdam

DRT Gietvloeren

DRT Vloeren is een familiebedrijf gespecialiseerd in naadloze vloerafwerkingen. DRT werkt zowel in design-omgevingen (zakelijke designvloeren en consumentenvloeren) als in technische omgevingen.DRT is een familiebedrijf pur sang en kenmerkt zich door korte lijnen en snel handelen, continu innoveren en beslissingen nemen voor de lange termijn. Wij passen ons aan, aan iedere situatie.

bezoek website

ehv / rdam

Spectrum

Sinds haar oprichting in 1941 combineert de Nederlandse meubelfabrikant Spectrum het werk van de meest toonaangevende Nederlandse ontwerpers met dat van de jonge generatie. Spectrum heeft een bijzondere geschiedenis. De Spectrum collectie wordt gevormd door een bijzondere mix van comfort, iconisch design en een functioneel lijnenspel van ongekende schoonheid. Het gebruik van de beste materialen en ons vakmanschap garandeert een hoogwaardige afwerking.

bezoek website

ehv

Modular Lighting
Instruments

Al bijna 35 jaar is Modular Lighting Instruments een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. We drukken onze stempel op de sector met onze bijzondere campagnes, gedurfde ontwerpen en innovatieve technologie. We zijn wie we zijn en we willen ons onderscheiden van de massa.

bezoek website

ehv / rdam

Busch-Jaeger

Busch-Jaeger is marktleider met meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek en behoort tot de ABB-groep.  De productie vindt plaats in de fabrieken in Lüdenscheid en Aue vanuit waar ze naar meer dan 60 landen exporteerden. Het assortiment  omvat 5.500 artikelen, van complete installatieprogramma’s met schakelaars, wandcontactdozen, speciale contactdozen, serie-inbouwapparaten, dimmers en bewegingsmelders tot en met geavanceerde elektronische producten voor gebouwmanagement die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

bezoek website

rdam

Interface

Interface is ’s werelds grootste producent van commerciële tapijttegels en is toonaangevend bij de ontwikkeling van materialen en processen die ervoor zorgen dat modulaire vloerbedekking minder vraagt van het milieu. Interface creëert vloeren die design, kwaliteit en flexibiliteit met elkaar combineren. Met onze modulaire vloerbedekking kunt u optimaal inspelen op de steeds veranderende eisen van de moderne (werk)omgeving.

bezoek website

rdam

Materia

Materia is het wereldwijde netwerk op het gebied van innovatieve materialen. Materia stimuleert gezamenlijke innovatie op de weg naar een mooiere en duurzamere gebouwde omgeving van hoge kwaliteit. Materia exposeert elk kwartaal een 100 unieke materialen binnen een nauwkeurig uitgezocht thema in Broeinest EHV + RDAM.

bezoek website

ehv / rdam

AMB |
Barrisol

Akoestiek Montage Brabant B.V. is reeds 50 jaar actief in afbouw van projecten. We hebben in de loop der jaren veel ervaring en specialisaties opgedaan. Met onze project gerichte aanpak staan we garant voor een deskundige uitvoering van projecten. Onze projectleiders en werkvoorbereiders begeleiden de projecten van A tot Z. Akoestiek Montage Brabant B.V. is gespecialiseerd in BARRISOL spanplafonds & wanden, Lichtplafonds, Lichtwanden met of zonder bedrukking, systeemplafonds, systeemwanden, metalstud oplossingen, LED visuals & timmerwerken.

bezoek website

ehv

Barri & More

In interieurs met een open structuur of veel harde materialen is akoestiek een belangrijk aandachtspunt. Een goede akoestiek is essentieel voor een goede beleving van een ruimte. Gaat het om een aula, een restaurant of de lobby van een hotel; in alle gevallen is de geluidsabsorptie bepalend. Barri & More heeft bijzondere akoestische oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik, die recht doen aan het design.

bezoek website

rdam

Forbo flooring
systems

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum, zowel verkrijgbaar op rol als in modulaire tegelformaten. Meer dan 90% van de vloeren, produceert Forbo in Nederland. Onze Coralfabriek staat in Krommenie, de Novilonfabriek in Coevorden en onze linoleumfabriek in Assendelft. Wereldwijd genieten miljoenen gezinnen en werknemers van onze vloer. En daar zijn wij trots op!

bezoek website

ehv / rdam

Intercodam

Intercodam is sinds 1919 de trendsetter op het gebied van tegels en sanitair. Ze staan bekend om onze bijzondere producten en mooie presentaties. Met veelal Italiaanse en Franse fabrieken is Intercodam hét adres voor iedereen die graag mooie en kwalitatief hoogwaardige materialen toepast in eigen huis of project. Naast de laatste trends hebben zij ook de bekende karakteristieke tegels die je huis weer karakter en beleving geven. In Broeinest Rotterdam hebben ze een prachtige presentaties met perfecte combinaties en details. Dus kom een keer langs en raak geïnspireerd!

bezoek website

rdam

Nordermöbler

Nordermöbler is opgericht vanuit een passie voor Scandinavisch design. De kenmerken zijn eenvoud, minimalisme, duurzaamheid en verfijnd materiaalgebruik. Nordermöbler is een platform en agentschap voor hoogwaardige Scandinavische meubelen en verlichting voor projecten, maar ook voor thuis. Ze richten zich op de project (contract) markt, voor architecten en projectinrichters en andere professionals die zich bezighouden met het inrichten van projecten. Daarnaast richten zij zich op de gespecialiseerde retailermarkt voor het woninginterieur. Als platform volgt Nordermöbler de ontwikkelingen op designgebied in Scandinavië op de voet!

bezoek website

rdam