Workshop Hi-Macs

Het Solid Surface materiaal HI-MACS biedt ongekende ontwerp mogelijkheden door haar unieke samenstelling en product eigenschappen. Al jaren is HI-MACS een veelgebruikt materiaal voor spraakmakende interieurprojecten en de interesse in het product groeit nog elke dag. De meest spectaculaire ideeën kunnen snel een concrete vorm aannemen. Alle bochten, vormen en hoeken zijn mogelijk met behulp van thermovorming. Daarnaast kan HI-MACS® optisch naadloos worden verwerkt. Door de naadloze verbinding van het materiaal ontstaan ruime oppervlakken zonder voegen.

 

 

Op dinsdag 5 september komt onze Solid HI-MACS productspecialist van Baars & Bloemhoff, Sjaco Norbart, langs in Broeinest Rotterdam en geeft een introductie workshop over dit bijzonder materiaal. In de 3 uur durende workshop leer je over de technische specificaties, de opbouw van het product, de mogelijkheden en de verwerking. Wil jij meer weten over dit unieke product? Meld je dan snel aan.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

05/09

10:00 Inloop
10:15 Introductie Workshop
10:20 Theorie
11:30 Praktijk
12:30 Cases + vragen

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Zomerhofstraat 71
3032 CK Rotterdam

De meest spectaculaire ideeën kunnen snel een concrete vorm aannemen. Alle bochten, vormen en hoeken zijn mogelijk met behulp van thermovorming.


01/10/2017 - 22/12/2017

Materia Expo | Healthy Materials

Hele dag

Van 1 oktober 2017 tot 22 december 2017 kan je in Broeinest Rotterdam de tentoonstelling ‘Healthy Materials’ bewonderen van Materia. Binnen deze expositie worden er 100 materialen getoond die een positieve invloed hebben op onze gezondheid en leefomgeving en onze kwaliteit van leven verbeteren.

Rotterdam