Walk-in Wednesday: Pure Greys

Pure Greys! Er is een reden dat we grijstinten veelvuldig toegepast zien in Scandinavisch interieurdesign. Grijs heeft heel veel verschillende tinten en is daarom heel veelzijdig. Je kan er oneindig veel combinaties mee maken om een eigentijdse sfeer te creëren. Kom op 13 juni naar Broeinest EHV en vraag advies of stel je specifieke vragen aan onze partners. Deze woensdag staat in het teken van ontdekken, waarbij onze partners zelf aanwezig zijn om je te inspireren!

Kom naar Broeinest EHV tijdens één van onze Walk-in Wednesdays en laat je inspireren door materiaal- en kleurcombinaties! Op deze dag kan je niet alleen inspiratie opdoen op het gebied van materiaal en kleur, maar krijg je ook de kans op een informele manier meer te weten komen over de partners van Broeinest en haar collecties, kan je al je vragen stellen aan de Spin in ’t Nest of de partners en ben je welkom je te laten adviseren omtrent de materialisatie van je projecten.

13/06

Torenallee 45
5617 BA Eindhoven


24/01/2019

Basis cursus Sketch-Up @ EHV #1

10:00 - 13:00

De eerste series op onze RDAM locatie zaten binnen no time vol, dus pakken we in 2019 lekker door en verzorgen we Sketch Up workshops op alle locaties. Op 10, 17 en 24 januari kun je in Broeinest EHV terecht voor een basis cursus Sketch-Up. Deze cursus wordt gegeven door Marian van Olst van Studio Jet. Met ruim 18 jaar ervaring in het vak als interieurontwerper en schrijfster van het veel gebruikte boek “3D tekenen met Google Sketch-Up” is zij één van de beste Sketch-Up docenten van Nederland. Wij zijn dan ook heel blij om samen met Marian deze workshop in Broeinest REHV  te mogen organiseren.

Benieuwd? Lees hier voor alle ins en outs en meld jezelf aan!

Is Eindhoven te ver weg? Deze workshop wordt ook gegeven op onze Broeinest locaties in Amsterdam en Rotterdam!

+ Klik hier voor meer info over de cursus in Broeinest ADAM
+ Klik hier voor meer info over de cursus in Broeinest RDAM

Eindhoven

24/01/2019

Material Footprint Workshop ADAM

15:00 - 17:00

Wat zijn duurzame materialen en welke duurzame materialen zijn er eigenlijk? En wat vind jij belangrijk binnen het thema duurzaamheid, maar vooral; wat past bij jouw ontwerp identiteit? Tijdens deze door onszelf ontwikkelde workshop behandelen en brainstormen we over de onderdelen van duurzaamheid en belichten we verschillende visies en elementen van duurzaamheid.

Dus ben je ook altijd op zoek naar duurzame materialen maar zien jij en je team door de bomen het bos niet meer? Tijdens onze interactieve workshop MATERIAL FOOTPRINT laten wij jullie zien hoe dat komt en ontdekken en bepalen we samen de duurzaamheid van materialen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of interesse in het volgen van deze workshop?

Voor Januari zit deze workshop vol, in Februari geven wij de workshop nogmaals – meld je dan hier aan.

Dit evenement is volgeboekt.

Amsterdam

31/01/2019

Stimulating the senses

13:00 - 17:30

Join us on Thursday the 31st of January 2019 and let’s explore together how we can create exciting environments that stimulate the senses!
BE AWARE – This event will be held in English.

LIMITED SEATS AVAILABLE. ADMISSION ONLY WHEN SIGNED UP FOR THE EVENT.
SIGN UP HERE!

Rotterdam

31/01/2019

Veneer Experience x Baars & Bloemhoff @ EHV

16:00 - 18:30

Voor deze interactieve kennissessies wordt Broeinest EHV omgetoverd tot de ‘Veneer Experience’, in samenwerking met founding-partner Baars & Bloemhoff. Deze middag laat onze fineer specialist Rob met enkele live demonstraties zien hoe het proces van boomstam tot plaatmateriaal verloopt. Krijg inzicht in de mogelijkheden voor het samenstellen van het perfecte fineer voor jouw project en ontdek meer over de herkomst, de voegwijzen en de verwerking van de verschillende houtsoorten. We toetsen jouw opgedane kennis met een heuse fineerquiz, waarbij je ook nog eens kans maakt op een mooie prijs! Na deze kennissessie gaan we inspiratie op doen over de toepassing van het materiaal aan de hand van een aantal projectvoorbeelden en trends voor 2019. 

We sluiten de middag af met de officiële opening van de Black Box; de splinternieuwe fineerpresentatie van Decospan in Broeinest waarin meer dan 50 fineersoorten op levensgroot formaat te bewonderen zijn. Dit uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!

Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan! 

Broeinest EHV


Eindhoven

01/02/2019

Basis cursus Sketch-Up ADAM #2

10:00 - 13:00

De eerste series op onze RDAM locatie zaten binnen no time vol, dus pakken we in 2019 lekker door en verzorgen we Sketch Up workshops op alle locaties. Op 1, 8 en 15 februari kun je in Broeinest ADAM terecht voor een basis cursus Sketch-Up. Deze cursus wordt gegeven door Marian van Olst van Studio Jet. Met ruim 18 jaar ervaring in het vak als interieurontwerper en schrijfster van het veel gebruikte boek “3D tekenen met Google Sketch-Up” is zij één van de beste Sketch-Up docenten van Nederland. Wij zijn dan ook heel blij om samen met Marian deze workshop in Broeinest ADAM  te mogen organiseren.

Benieuwd? Lees hier voor alle ins en outs en meld jezelf aan!

Is Amsterdam te ver weg? Deze workshop wordt ook gegeven op onze Broeinest locaties in Eindhoven en Rotterdam! Check hiervoor onze agenda.

+ Klik hier voor meer info over de cursus in Broeinest RDAM

Amsterdam

05/02/2019

Basis cursus Sketch-Up RDAM #6

10:00 - 13:00

De eerste series zaten binnen no time vol, dus pakken we in 2019 lekker door. Ook in de maand februari kun je in Broeinest RDAM terecht voor een basis cursus Sketch-Up. Deze cursus wordt gegeven door Marian van Olst van Studio Jet. Met ruim 18 jaar ervaring in het vak als interieurontwerper en schrijfster van het veel gebruikte boek “3D tekenen met Google Sketch-Up” is zij één van de beste Sketch-Up docenten van Nederland. Wij zijn dan ook heel blij om samen met Marian deze workshop in Broeinest RDAM te mogen organiseren.

Benieuwd? Lees hier voor alle ins en outs en meld jezelf aan!

Is Rotterdam te ver weg? Deze workshop wordt ook gegeven op onze Broeinest locaties in Amsterdam en Eindhoven! Hou hiervoor onze agenda in de gaten.

Rotterdam

05/02/2019

MaterialDistrict Meet UP: Aging Materials

15:45 - 18:00

Broeinest ADAM presenteert samen met MaterialDistrict de Expo Aging Materials. Sommige materialen zijn net zoals wijn en kaas; ze hebben tijd nodig om te rijpen en zo op smaak te komen. In deze expo tonen we materialen die door de tijd mooier worden, die unieke veranderingsprocessen door maken of technieken die we kunnen toepassen om dit te versnellen.

Naast het bekijken van de expo hebben we ook 2 leerzame en prikkelende lezingen op het programma staan. MaterialDistrict Creative Director Els Zijlstra zal al haar kennis over de expo met je delen en niemand minder dan top designer Lex Pott komt spreken over ‘finding the essence of materials’ en neemt diverse experimenten mee waar hij werkt aan het verouderen van materialen door eigen ontwikkelde technieken.

Na de talks kletsen we graag met je bij onder het genot van een drankje. Wil jij verrast worden door het positieve effect van veroudering? Meld je dan snel aan voor deze toffe Meet UP!


Amsterdam

05/02/2019

Broeinest x Drentea Invites Coolblue @ RDAM

16:00 - 18:00

De Millenials zijn al in overvloed te vinden op de werkvloer en Generatie Z, de Digtal Natives, komen eraan. Hoe zorg je ervoor dat deze nieuwe generaties, die zo verweven zijn met het digitale tijdperk, waar netwerken en multitasken vanzelfsprekend lijkt te zijn maar die ook moeite hebben met zich staande te houden in de complexiteit van keuzes, optimaal presteert in de werkomgeving?

Broeinest en Drentea zoomen in op het kantoor voor de toekomstige generaties. En delen hun inzichten over wat zij zien dat er nodig is en waar behoefte aan is. Daarnaast nodigen wij een speciale gast uit die alles weet over een prettige en bijzonder werkplek voor toekomstige generaties en dat ook graag aan ons laat zien: Coolblue!

Heb jij altijd al eens bij Coolblue binnen willen kijken? Dat kan want deze invite is omgedraaid en Coolblue bied ons een “Rondje van de Zaak aan”.

Wil jij ook meer weten over de werkplek voor toekomstige generaties én binnenkijken op het bijzondere hoofdkantoor van Coolblue stuur dan een mailtje naar rotterdam@broeinest.nl
LET OP: We hebben maximaal 30 plekken beschikbaar voor dit event!

Rotterdam

08/02/2019

MaterialDistrict Meet Up: Future Materials

09:00 - 10:45

Op vrijdag 8 februari is het weer tijd voor de MaterialDistrict Meet Up in Broeinest RDAM. Als Broeinest kijken wij niet graag achteruit  maar juist naar wat de toekomst ons allemaal te bieden heeft! Welke materialen gaan onze wereld van morgen vormgeven en bouwen? Op welke manier gaan materiaal en technologie met elkaar samenwerken? Hoe gaan we om met thema’s als gezondheid & duurzaamheid? En kan materiaal ingezet worden als een communicatiemiddel? In de Material District Meet UP; Future Materials gaan we samen kijken naar de toekomst van materialen! Natuurlijk zal onze expert Els Zijlstra, Creative Director van Material District, haar kennis weer met ons komen delen en hebben we Finsa x Envisions die samenwerken aan een spannende materiaal toekomst weten te strikken om met ons hun verhaal en toekomstplannen te delen.

We beginnen deze Meet Up lekker vroeg zodat je daarna eventueel op pad kan voor Rotterdam Art Week en de tentoonstelling van Finsa x Envisions bij Object zelf kan bewonderen.


Rotterdam

08/02/2019

Basis cursus Sketch-Up ADAM #2

10:00 - 13:00

De eerste series op onze RDAM locatie zaten binnen no time vol, dus pakken we in 2019 lekker door en verzorgen we Sketch Up workshops op alle locaties. Op 1, 8 en 15 februari februari kun je in Broeinest ADAM terecht voor een basis cursus Sketch-Up. Deze cursus wordt gegeven door Marian van Olst van Studio Jet. Met ruim 18 jaar ervaring in het vak als interieurontwerper en schrijfster van het veel gebruikte boek “3D tekenen met Google Sketch-Up” is zij één van de beste Sketch-Up docenten van Nederland. Wij zijn dan ook heel blij om samen met Marian deze workshop in Broeinest ADAM  te mogen organiseren.

Benieuwd? Lees hier voor alle ins en outs en meld jezelf aan!

Is Amsterdam te ver weg? Deze workshop wordt ook gegeven op onze Broeinest locaties in Eindhoven en Rotterdam! Check hiervoor onze agenda.

+ Klik hier voor meer info over de cursus in Broeinest RDAM

Amsterdam