Deze ware creatieve speel- & werkplaats is een concept van Baars & Bloemhoff

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Broeinest is opgericht door Baars & Bloemhoff en brengt  producenten, merken en materialen samen om zo  de (interieur)architect en ontwerper, beter te bedienen, begrijpen en bereiken. Broeinest biedt een breed scala aan faciliteiten. We organiseren workshops, lezingen en ontbijtsessie die zowel publiek toegankelijk zijn als op maat worden gemaakt op het gebied van interieur, design en materiaal. We stellen flexwerkplekken, een werkplaats, vergaderkamers en een lasersnijder ter beschikking. Daarnaast kun je bij Broeinest altijd terecht voor materiaaladvies en projectbegeleiding.

Broeinest is sinds januari 2015 gevestigd op het bruisende Strijp-S in Eindhoven en sinds februari 2017 in het hippe ZoHo (Zomerhofkwartier) in Rotterdam. Ben je benieuwd naar de faciliteiten van Broeinest en wil je weten hoe je hier gebruik van kan maken? Neem dan contact op via info@broeinest.nl.

Openingstijden: ma. t/m vr. 08.00 tot 17.30 uur (weekenden of avonden in overleg).

Materialiseren en werken aan producten kan gemakkelijk in Broeinest.


Deze ware creatieve speel- & werkplaats is een concept van Baars & Bloemhoff, leverancier van decoratieve interieurmaterialen, en is tot stand gekomen met steun van diverse complementaire partners uit de interieurbranche.  Naast Baars & Bloemhoff tonen ook Akoestiek Montage Brabant | Barrisol, Busch-Jaeger, DRT gietvloeren, Forbo Flooring, Interface, IVA Office,  Modular Lighting Instruments, Materia & Spectrum in Broeinest hun producten en delen ze hun kennis en expertise. 

Laat je kosteloos en vrijblijvend adviseren over materiaal mogelijkheden en til je project naar een hoger niveau.


Ontmoet 'like minded' professionals op diverse leerzame maar vooral leuke events.


Broeinest brengt producenten, merken en materialen samen om zo de (interieur)architect en ontwerper, beter te bedienen, te begrijpen en te bereiken.

Deze ware creatieve speel- & werkplaats is een concept van Baars & Bloemhoff,